• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[75] 75 ex Nurburgring

:) Fajnie jedzie ta Twoja 75. Widziałem filmik. :) do miłego :)

Mały 'ruch' w 'interesie' ;-)

194.jpg

Wygląda na to, że wreszcie gra gitara. Dzisiaj próba generalna, jeśli wypadnie pozytywnie - widzimy się na ITD ;-)

No to uzupełniamy braki.

Wczoraj:
190.jpg

191.jpg

Dziś:
192.jpg

Z mechaniki brakuje tylko chłodnicy. Z kosmetyki - wnętrza ;-) Niedługo będzie można z powrotem grata przetaczać.

Grat jak stał, tak stoi. Wyczerpała się moja cierpliwość, co tu dużo pisać.

<1.04.2019>
85.jpg

Taki mały-duży substytut szybkiego sedana. Nie za bardzo chce mi się zakładać nowy wątek, bo nie ma o czym pisać. Trochę lepszy zawias, trochę pomodzone sterowanie, trochę gówniany bodykit w opłakanym stanie.</1.04.2019>

Do 75 wrócę, jak zatęsknię.

Proszę założyć nowy wątek i nie zaśmiecać tego. Wszystkich dotyczy ten sam regulamin.

EFBB0236-7C89-46DC-A55E-57DB5B5A51C5.jpg
Wytoczyłem z krzaczorów ;-) powoli coś sobie będę dłubał

Amortyzatory
Powrót