Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tak dla ścisłości to miałem już 20 Alf i te prawdziwe też. Nie spinaj się tak. Widać użytkownicy VAG za bardzo biorą wszystko o swoich autach do siebie. Nie pisz więc o gejowskich kolorach, bo jak widzisz dla ciebie jest gejowski, a dla innych normalny kolor. Tak samo jest z autami. Dla jednych gejowóz to Passat, aA no to peeeewnie... To twój prywatny ranking podejrzewam, wzięty z dupy. No ale co tu dużo mówić użytkowników fiata tempra słuchać się nie powinno bo pojęcie o motoryzacji jednak mają minimalne. Bimski przynajmniej kupił prawdziwą alfę, nie wywłokę która stara się udawać coś czym nie jest...
Bimski jest tak jak Ci pisałem, alfa jest tak awaryjna że jadąc na lawecie potrafi zepsuć lawetę i to jest fakt![]()
Aż tak gejowa to nieeee.... Ale kolorystycznie nieźle myślisz... Ten kolor jednak z różowym ma trochęwspólnego.Pierwsza mysl to różowe gtv z klima pojawiajace sie co jakis czas na necie.
Cóż mogę powiedzieć, szczerze współczuję i tego że miałeś 20 alf i całego motoryzacyjnego ograniczenia...Tak dla ścisłości to miałem już 20 Alf i te prawdziwe też.
...
Odnosnie zdjec nowego wozu bimskiego, poki co nie bedzie... Najpierw odszczurzanie pozniej fotki...
Bimski zainteresuj sie troche tematem a nie tylko grzebiesz przy tym zlomie!![]()
Fanatykiem to ty koleżko jesteś. I okazało się, że również polaczkiem.
bimsky, mam nadzieję, że to nic w kombi.
Mussolini był grzeczniejszy, ale historii cię uczył nie będę.
Czystokrwisty włoski sedan ;-)
Tylko ze ten koleś nie ma już jaj po zabawieJak kupiłeś Maserati Biturbo to powiem że masz jaja większe od jaj gościa który bawił się z 5 metrowym krokodylem![]()