• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[75] 75 ex Nurburgring

Pierwsza mysl to różowe gtv z klima pojawiajace sie co jakis czas na necie.

A no to peeeewnie... To twój prywatny ranking podejrzewam, wzięty z dupy. No ale co tu dużo mówić użytkowników fiata tempra słuchać się nie powinno bo pojęcie o motoryzacji jednak mają minimalne. Bimski przynajmniej kupił prawdziwą alfę, nie wywłokę która stara się udawać coś czym nie jest...
Bimski jest tak jak Ci pisałem, alfa jest tak awaryjna że jadąc na lawecie potrafi zepsuć lawetę i to jest fakt :)
Tak dla ścisłości to miałem już 20 Alf i te prawdziwe też. Nie spinaj się tak. Widać użytkownicy VAG za bardzo biorą wszystko o swoich autach do siebie. Nie pisz więc o gejowskich kolorach, bo jak widzisz dla ciebie jest gejowski, a dla innych normalny kolor. Tak samo jest z autami. Dla jednych gejowóz to Passat, a
dla innych inne auto:)

Pierwsza mysl to różowe gtv z klima pojawiajace sie co jakis czas na necie.
Aż tak gejowa to nieeee.... Ale kolorystycznie nieźle myślisz... Ten kolor jednak z różowym ma trochęwspólnego.

Tak dla ścisłości to miałem już 20 Alf i te prawdziwe też.
Cóż mogę powiedzieć, szczerze współczuję i tego że miałeś 20 alf i całego motoryzacyjnego ograniczenia...

Niestety zdjęć nie będzie bo póki co bimski się wstydzi pokazać nowy nabytek. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Motoryzacyjne ograniczenie he he:) . Widzisz ja w przeciwieństwie do posiadaczy VAG śmieje się z tego, lubię opowiadać kawały o Alfach . Wy jak ktoś coś złego powie o waszych autach to tragedia dla was. Co do VW to powiem ci, że u nas w rodzinie było ich więcej niż sam ich posiadałeś. Zarówno VW jak i Audi ,była też Skoda Octavia 2,0 itd. Po prostu dla mnie auta Niemieckie są nudne, ale jak ktoś je lubi , to nie mam zamiaru na siłę go przekonywać. Jakby każdy lubił tylko auta jednej marki, to co to by było za nuda na ulicy?. bimsky dawaj foty tego auta....:)

Wy to znaczy kto? Nie lubie jak klasyfikuje sie mnie w jakikolwiek sposob. To ze dzis jezdze vagoem nie oznacza ze jutro nie bede jezdzil francuzem albo wlochem. Dla mnie wlasnie to jest brak ograniczenia motoryzacyjnego... Trafi sie w poniedzialek jakies fajne auto, to zwyczajnie je kupie i sprzedam passata, to nie fizyka kwantowa, nic skomlikowanego. Nawiasem mowiac bardzo powaznie zastanawiam sie nad zmiana samochodu na... cos wloskiego (napewno nie alfa romeo). Reasumujac masz mnie za kogos kim nie jestem.
Odnosnie zdjec nowego wozu bimskiego, poki co nie bedzie... Najpierw odszczurzanie pozniej fotki...
Bimski zainteresuj sie troche tematem a nie tylko grzebiesz przy tym zlomie! :)

Chłopaki, idźcie sobie wyjaśniać swoje sprawy gdzie indziej, to jest wątek o fajnych wozach a nie o tym kto jest fajniejszy ;P

...

Odnosnie zdjec nowego wozu bimskiego, poki co nie bedzie... Najpierw odszczurzanie pozniej fotki...
Bimski zainteresuj sie troche tematem a nie tylko grzebiesz przy tym zlomie! :)

Dokładnie tak. Samochód bardzo się zaszczurzył przez lata postoju pod chmurką.

Byłem dzisiaj na krótkiej przejażdżce na stacji benzynowej. Póki co jestem zachwycony ;-) Nagrałem audio-zagadkę ale wrzucę ją dopiero na jutuba wieczorem. Ciekawe czy ktoś zgadnie ;-)

Myślę, że ja jestem osobą dość obiektywną na tym forum, dlatego pozwolę sobie zabrać głos.
bimsky napisz chociaż czy kupiłeś diesla czy benzynę, bo jak diesla to chyba przestanę wchodzić na forum.
Co do niemieckich samochodów to dla mnie dziwna sprawa. Jak można lubić niemieckie samochody? Tak to samo co lubić Hitlera czy lubić jego politykę promującą rasę aryjską a głoszącą wyniszczenie innych, w tym moi drodzy czytelnicy i fani aut D, Polaków. Niemieckie auta to zło a ich właściciele nie wiedzieć czemu wiernopoddańczo wychwalają te auta.

Ostatnia edycja:
Paaaanie ja mam wszystko wyjaśnione.

Wujek, benzyna... Bimski nie uznaje silników wysokoprężnych i za to ma u mnie respekt jak z Jasła do Bełchatowa. Niestety jest tak że każdy chwali swoje, widzisz tutaj na forum też jest parę osób które dało by się pociąć za markę alfa romeo, ba nawet są tacy co sobie logo wytatuowali (hahahahaha). Porównanie niemieckich samochodów do Hitlera jest słabe bo Mussolini nie był nic a nic lepszy.
Ja akurat nie jestem typowym polaczkiem bo w każdym swoim samochodzie widzę wady i zalety, za żadne swoje auto nie będę skakał w ogień bo to tylko samochody, natomiast pokręcić sobie bekę z fanatyków różnych marek jest miło :)

Z innej beczki, przewidziane są jakieś nagrody dla osoby która pierwsza zgadnie?

Ostatnia edycja:
Fanatykiem to ty koleżko jesteś. I okazało się, że również polaczkiem.

bimsky, mam nadzieję, że to nic w kombi.

Mussolini był grzeczniejszy, ale historii cię uczył nie będę.

A to się zgodzę, jestem fanatykiem kobiecych piersi... Jasne że mussolini był grzeczniejszy ale i jeden, trochę ludzi pomordował i drugi więc porównanie mało trafne. No ale idąc twoim tokiem rozumowania wybierasz mniejsze zło. Okej, szanuję Tempra to też samochód.
Poza tym co się tak martwisz o czyjeś auto, spokojnie jest jaki jest i co najwyżej będziesz mógł sobie go obejrzeć na jakimś zlocie, obejrzeć bo wsiąść do środka to już raczej nie bardzo.

Fanatykiem to ty koleżko jesteś. I okazało się, że również polaczkiem.

bimsky, mam nadzieję, że to nic w kombi.

Mussolini był grzeczniejszy, ale historii cię uczył nie będę.

Czystokrwisty włoski sedan ;-)

Stawiam ma Maserati Biturbo;-)

omen, znowu błysnąłeś jak koń anusem na pastwisku. 156 1.6 105 KM hahahhahahaha. Doucz się.

Ty tak blyszczysz kazdego dnia w kilku watkach.

Kazdy dobrze wie o co chodzi tylko nie Ty :lol:

Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)

Jak kupiłeś Maserati Biturbo to powiem że masz jaja większe od jaj gościa który bawił się z 5 metrowym krokodylem:)

Jak kupiłeś Maserati Biturbo to powiem że masz jaja większe od jaj gościa który bawił się z 5 metrowym krokodylem:)
Tylko ze ten koleś nie ma już jaj po zabawie:-P :-D A
u Bimskiego to dopiero początek zabawy:-D
BTW, jeśli trafiłem to Szacun za decyzję i czekamy na zdjęcia:-D

Jak obstawiamy to i ja obstawię :D Maserati Biturbo, kolor biały, z Poznania :)

Amortyzatory
Powrót