bimsky
Nowy
Gdzie znalazłeś czarna i ile dałeś jeśli to nie tajemnica?
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
https://www.facebook.com/rsrperformanceparts/
Ostatnio bardzo trudny kontakt.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Gdzie znalazłeś czarna i ile dałeś jeśli to nie tajemnica?
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Czyli tak - czarna ma klatkę, zawias sportowy, kubły, pasy itd. ... a Ty jej zabierasz silnik???
tylko beton/asfalt/bruk !
Przy okazji - znalazłem stronę tego RSR - mają klocki hamulcowe sportowe do 75ki za 400euro! nie piszą niestety co to za klocki. Taka rzadkość faktycznie dobre klocki (Ferodo DS 2500, DS3000 itp. ) do niej ?
[MENTION=67384]kazikx[/MENTION]: powiem szczerze, że mam obawy co do kostek. Zwyczajnie mi sie nie podobają. Niestety 'teściu' z układania kostki żyje, przy okazji będąc najmądrzejszym człowiekiem 'we wsi' ;-) i ciężko mu wytłumaczyć że nie chcę kostki bo jest brzydka. W miejscu na samochody planuję tylko ułożyć betonowe 'ażury', żeby mi się kamień tak nie rozjeżdżał, reszta czyli podjazd i dojście do drzwi wejściowych chyba jednak zrobię z tego ozdobnego kamyczka, ale do tego jeszcze kawałek drogi - najpierw ogrodzenie i inne pilniejsze rzeczy ;-)Kamyk typu kliniec o h kilku cm zakleszczy się i jest ok.
Dla auta najmniejszy problem.
Większy problem dla kobiety podwyższającej tyłek i wzrost szpilkami.
Można też wyłożyć większy, płaski kamyk. Wtedy będzie twardo.
I co?już żeś na po przekładał....
? Dlaczego? Wszystko bez zmian ;-) czekam na łaskawszą pogodę
Aa bo wydawało mi się że widziałem jakąś czarną 75 do sprzedania![]()