[75] 75 ex Nurburgring

Co to jest za tor?! Szutrowy? :D

Świetnie wygląda na tej glebie i fela też potęga. Szkoda, że nie czerwona, ale to oczywiste :D.

Co to jest za tor?! Szutrowy?

Świetnie wygląda na tej glebie i fela też potęga. Szkoda, że nie czerwona, ale to oczywiste .

No cóż, ważne że nic się nie urwało :P Nie ukrywam, że mnie też się w tym zestawieniu podoba, dlatego lubię patrzeć na jej zdjęcia. :D Uznałem, że w przyszłym sezonie muszę się wybrać na tor do Poznania i sprawdzić na ile pozwala set rsra

3 ostatnie fotki są super.

Nie sposób się nie zgodzić :D

Właśnie się miałem dopytać, czy wydechem nie szurasz...

W niedzielę na TP jest YTP - taniej się raczej nie da, więc przemyśl temat :).

Ostatnia edycja:
Powtórzę - piękna 75. W ogóle 75 jest śliczna ... ale czarna/czerwona jest przepiękna.

Szkoda, że w Polsce coś takiego nazywa się torem. Raczej jest to jakaś trasa służąca do destrukcji samochodów. Kiedy miłośnicy doczekają się ładnych torów, bo samochodów już trochę jest?

Szkoda, że w Polsce coś takiego nazywa się torem. Raczej jest to jakaś trasa służąca do destrukcji samochodów. Kiedy miłośnicy doczekają się ładnych torów, bo samochodów już trochę jest?

Bez przesady. Nikt nic nie uszkodził, a na samym torze też nie odbywają się zawody nie wiadomo jakiej rangi. Miała być dobra zabawa z odrobiną rywalizacji i bardzo dobrze udało się to zorganizować.

Bimsky podobno weszlo jakies prawo ze kazde auto posiadajace klatke nie moze byc uzytkowane bez kasku xD Jezdzisz tym rarytasem na codzien?

Bimsky podobno weszlo jakies prawo ze kazde auto posiadajace klatke nie moze byc uzytkowane bez kasku xD Jezdzisz tym rarytasem na codzien?

Trudno to nazwać jazdą na co dzień :P Pierwsze słyszę szczerze mówiąc o takim przepisie. Możesz jakoś potwierdzić tę informację?

Niestety, zaslyszane wiec potwierdzic nie moge. Ciekawie byloby ogladac auta na drodze z kierowcami w kaskach hehehe xD

kaski może i nie - ale maski to niektórym bym dał :lol:

haha dowcipas :D

A jak wygląda wymiana tarcz? Trzeba półosie ściągać?

Niech za odpowiedź posłuży obrazek:

img0449q.jpg

;P

to tak na prawdę :O? o ja Cię.... ciekawe ile mechanior bierze za taką wymianę.

Samo auto bardzo fajne i rzadko spotykane, a jak już to w niezbyt zadowalającym stanie ;) Gratuluję.

Amortyzatory
Powrót