[33] 33 vs 75

Fajne to Volvo - jak pomieszanie E30 z Maserem BiTurbo :D. Chociaż chyba wolałbym Sabinkę. Takiego klasycznego krokodylka np.

Ci (a właściwie te) z C30 też? :D Poza tym, do mnie nikt nie macha, bo jeżdżę Muminem :(. A jak wsiądę w Kartona, połowa "Alfistów" nie wie, że to Alfa :D.

Nastąpiła pomyłka. Czy volviści machają to nie wiem. Chodziło mi o kierowców saabów ;)

Machają czy widzą się rano w warsztacie buehehe sorki musiałem. Omron8 zajrzyj na moje forum okolicznych wynalazków to coś sobie wybierzesz ( do dziś jestem pod wrażeniem miejsca na elektrycznej tylniej kanapie w Scorpio V6 ) klasyczne-moto-pulawy.iq24.pl

Scorpio raczej nie wchodzi w grę. Jest tandetne i paskudne ale nie w ten sposób który mi się podoba. Chciałbym samochód na widok którego pysk będzie mi się cieszył. Scorupa moim zdaniem jest baaaaaaaaaaaardzo słaba. I sypie się bardziej niż 156 TS po 300 tysiącach ;)

- - - Updated - - -

jestem pod wrażeniem miejsca na elektrycznej tylniej kanapie
Mnie bardziej interesuje miejsce z przodu. Najbardziej to by mi podpasowało jakieś wielkie kupee ale na coś takiego nie wysupłam kaski :/

Kurde muszę w końcu chwilkę znaleźć żeby twojego paskuda obejżeć

Jak chcesz coupe i wisi Ci napęd przód/tył, to ja bym brał Suda Sprinta - piękne nietuzinkowe auto. I w znośnych cenach.

Jak wyżej ;) Jeśli coupe to tylko olbrzymie. Coś w stylu legend lub CL. Gdybym przez jakiś czas nie jadł to na legenda II generacji bym odłożył z tym że dosyć ciężko znaleźć ten model. Natomiast jeśli chodzi o CL-a to raczej nie ma szans. Nie znajdę frajera na moją wątrobę lub nerki ;)

ja bym brał Suda Sprinta
Alfy chyba muszę odpuścić ze względu na ich karłowatość :/ A 156 czy 166 mnie nie interesują.

Prawdę mówiąc zapomniałem o nim :P
Mało brzydkie ale fajne autko. Tylko jak z ich cenami? I jakiego silnika szukać żeby nie mieć problemu (np. z panewkami :))

Jak ja bym czytał artykuły o 147 przed kupieniem, to bym skończył z Golfem albo A3 w tedeiku :D.

Zawsze możesz kupić V6 i będziesz miał Lancię z Busso :).

Ja osobiście z doświadczeń z Lanciami wybrał bym 16VT. Auto zadziwiająco mało pali z tym silnikiem a sam silnik wydaje być się bardziej 'narwisty' względem 20V.
omron8 nie wiem jakiej postury jesteś człowiekiem ale ja mam 181cm wzrostu i spokojnie mieszczę się w 75 czy 164.

A jak z niezawodnością tych motorów? Bo to mnie to bardziej interesuje niż spalanie.

Amortyzatory
Powrót