Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Była oferowana w krajowych salonach nawet taka jedna stoi u mnie pod domem co prawda dziwna wersja bo rok 1991 cala buda i srodek normalny dla tego rocznika a silnik 1.3 na 2 gaznikach weberafiergloo napisał:w krajowych egzemplarzach trzeba uważac, bo tak naprawde 33 chyba nie była oferowana przez salony Alfy Romeo w Polsce, więc większość z nich sprowadzana była zza granicy jeszcze za epoki budek telefonicznych wyciaganych spod trawmajów.
Co do namiastki Cuore Sportivo- Tak szczerze powiem, że jak ktoś jeździł modelami 75, GTV6 i 33 to był srodze zawiedziony duchem Cuore Sportivo w 156kach.
stiker napisał:Była oferowana w krajowych salonach nawet taka jedna stoi u mnie pod domem co prawda dziwna wersja bo rok 1991 cala buda i srodek normalny dla tego rocznika a silnik 1.3 na 2 gaznikach webera![]()
DaniioDTB napisał:I tak najfajniejsze w tym modelu na allego były fotele Recaro może ktoś posiada namiary na takie fotele bądź całą tapicerke do 33? byłbym zainteresowany
DaniioDTB napisał:Permanent4 chyba się sprzedał,może autor tego tematu go kupił?
Płotka napisał:DaniioDTB napisał:Permanent4 chyba się sprzedał,może autor tego tematu go kupił?
Oj nie jeszcze nie kupiłemPoprosiłem wystawiającego o więcej fotek, bo zacząłem się nad nią zastanawiać a tu chyba po wszystkim.