many19831
Nowy
- Auto
- mondeo mk3-> alfa 159 by szewi 250PS 540 Nm
napisz bo nie chce odkrecac tego ustrosdtwa 20 razy;]Tocz tocznapisałbym do ilu ale i tak nie posłuchasz
![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
napisz bo nie chce odkrecac tego ustrosdtwa 20 razy;]Tocz tocznapisałbym do ilu ale i tak nie posłuchasz
![]()
No ja mam 235 narazie testuje grubosc16mm i na chwile obecna jest ok, ale nie smigalem jeszcze z balastem....jesli bedzie tarlo uszczkne jeszcze z 1-2mm.20 na przod wlazi spokojnie i wyglada ladnie wrzuce dzis fotki jak lezy jak nie zapomne.Dobrze że przeczytałem twój temat. Bo ja chciałem 4x27mm wsadzić. Przód masz 20mm i jest ok ? Ja tył zaryzykuje 20mm. Mam opony 225/40/19.
W Mrzezynie bylem na pol dnia(tak z sentymentu) ale plazy juz za wiele nie zostalo:-[ Tak ogolnie wczadowalem sie w Dzwirzynie wiec tez blisko. W tym roku jesli plany zawodowe sie nie zbiegna w czasie zaplanowanego urlopu30.07-10.08 to tez bede w dzwirzynie bo tam plaza szeroka i noe trzeba sie w parawaningi bawic i wtedy mozemy sie gdzies spotkac. Co do jazdy na 19 przy duzych koleinach ciagnie kola, ale to jest w sumie kwestia przyzwyczajenia. Czuje to przy zmianie kol z zimowych na letnie pozniej sie przyzwyczajam i jakos tak wchodzi w krew[emoji12]Po fotkach widzę, że w Mrzeżynie byłeś na urlopie. Ja mieszkam w Grzybowie. Jak będziesz planował wyjazd na wczasy w te okolice to daj znać chętnie podjadę zobaczyć to cacko. Przy okazji spytam, jak wygląda jazda na 19". Często trzeba prostować?
Możesz mi powiedzieć jak zamontowales tylną kamerkę i tablet w miejscu starej nawi? No i w którym miejscu dałeś kamerę, żeby jej widać nie było zbytnio? Opisałeś to tu gdzieś? Jest z tym dużo roboty, żeby kamera działała jak należy? Bo tyle stron wertować przy pracy to trochę lipa.
Też poluje na 2,4 Ti, chciałbym w sedanie, ale ciężko cokolwiek dorwać. Usuwałeś klapy wirowe, dpf i zaślepka na EGR? Jak się spisuje po kilku latach? Miałeś jakieś większe problemy i serwis czy niunia chodzi dobrze?

To jest radio samochodowe wiec podlaczenie wejscia chinch do gniazda aux i tyle. Jesli jezdzisz duzo po miescie proponuje wywalic dpf od razu.Dużo jest roboty z podłączeniem tego ala tableta? Żeby wszystko działało i grało? Ty to robiłeś czy już takie po prostu kupiłeś?
Jak uda mi się swoją zakupić to pierwsze co to pójdą klapy i zobaczę jak z dpf się będzie spisywać. Jak będzie grać na nerwach to też poleci razem z zaślepieniem EGR.
Ti są piękne, po prostu się zakochałem w niej.
zmniejszyc kolnierz. Mi tez lekko zawaszal bo na pierscieniu jest wiekszy skos, na pisacie mniejszy i haczylo. Zagotowalem sie chwile poogladalem pomalowalem piaste i wyszlo ze haczy kontowke w reke dopadlem i delikatnie je zjechalem. Innej alternatywy nie ma. Uprzedzam pytania nie ma to wplywu na zachowanie auta i centrowanie nic sie nie dzieje, auto sie nie rozlatuje, nie trzepie, nie rzuca i jezdzi wczoraj do 200km/h lecialem i jak widac zyjePowiedz mi jaki masz kołnierz wystający z piasty ? Bo moje mają 16mm. I teraz nie wiem jak to Robić by dystans 16mm założyć z centrowaniem.