Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie ino tobie
p.s.
przy okazji pozdrawiam tych piszących , że "159 sw w 1.9 ON 120KM jest dynamiczne" ....
na szczęście już niedługo zrobię to co chciałem i zapomnę o marnych 170 w 2.0
Nie ma sie zastanawac. Ja wiem ze juz nie chcialbym nic slabszego. Kuzyn ma tiburona 170 konnego i dopiero po przejechaniu sie tym zrozumialem jaka jest roznica miedzy jazda a jazda.no to szacun. dobry wynik. Pytam bo mi cały czas chodzi po głowie mod ...
4tysie. Na pocieszenie..zauwazylem ze cale sprzeglo zuzylo sie rownomiernie. Lozysko wysprzeglika mialo juz dosc a sam wysprzeglik juz ledwo trzymal plyn(niedlugo by popyszczal) tarcza spregla byla cienka ze dwa milimetry od nitow ale jeszcze sie nie slizgalo sprzeglo. No i dwumas ktory byl juz rozklekotany strasznie obydwie masy nie mialy juz tej sprezystosci tylko lataly jak galareta.

Bylem wczoraj zawiezc farbe di herycha na oswobodzenia i wbil mi chlopak klina pokazal mi swoj numer specjalny... Cos ala kameleon(inaczej nazwac tego nie umiem)na feldze. Jak ciemno to jest czarna im jasniej przechodzi przez grafit na ciemny srebrny. Widzial ktos kiedys takie cos? I ewentualnie jakby to wygladalo na mojej krowce na felach z ti. Zrobilem kilka fotek swiezo upoeczonej akurat feli. W realu efekt mega. Bo w pomieszczeniu czarne ale wystwil mi na zewnatrz i pojasnialy. Niestety nie bylo slonca a podobno wtedy jest efekt mega.rozumiem ze jeszcze nie przymierzales?
Te a to chyba doslownie Twoje felgi?