[159] 250 kucy manego

4tysie. Na pocieszenie..zauwazylem ze cale sprzeglo zuzylo sie rownomiernie. Lozysko wysprzeglika mialo juz dosc a sam wysprzeglik juz ledwo trzymal plyn(niedlugo by popyszczal) tarcza spregla byla cienka ze dwa milimetry od nitow ale jeszcze sie nie slizgalo sprzeglo. No i dwumas ktory byl juz rozklekotany strasznie obydwie masy nie mialy juz tej sprezystosci tylko lataly jak galareta.

ile na tym modzie wytrzymał dwumas ?

No chłopie w końcu! Teraz nareszcie możemy się gdzieś umówić na mieście/na spota :)

W sumie to ogolnie dlugo bo sam dwumas ma tyle co auto czyli 257tysi. Szewi zrobil na modzie okolo 40-50 tysi wiec w sumie wynik jest super. Predzej w auce nic ze sprzeglem robione nie bylo.

no to szacun. dobry wynik. Pytam bo mi cały czas chodzi po głowie mod ...

nie ino tobie

p.s.
przy okazji pozdrawiam tych piszących , że "159 sw w 1.9 ON 120KM jest dynamiczne" ....

:P

na szczęście już niedługo zrobię to co chciałem i zapomnę o marnych 170 w 2.0

nie ino tobie

p.s.
przy okazji pozdrawiam tych piszących , że "159 sw w 1.9 ON 120KM jest dynamiczne" ....

:P

na szczęście już niedługo zrobię to co chciałem i zapomnę o marnych 170 w 2.0

Rób grupę :P Aaaaa, już widze, przecież maczkiem napisane ;)

Patryk spotniemy cos ale jak przyjdzie ciepelko bo w zimnie kazde wyjscie z domu to nic przyjemnego.

Dodano po 3 minutes:

no to szacun. dobry wynik. Pytam bo mi cały czas chodzi po głowie mod ...
Nie ma sie zastanawac. Ja wiem ze juz nie chcialbym nic slabszego. Kuzyn ma tiburona 170 konnego i dopiero po przejechaniu sie tym zrozumialem jaka jest roznica miedzy jazda a jazda.

Ostatnia edycja:
4tysie. Na pocieszenie..zauwazylem ze cale sprzeglo zuzylo sie rownomiernie. Lozysko wysprzeglika mialo juz dosc a sam wysprzeglik juz ledwo trzymal plyn(niedlugo by popyszczal) tarcza spregla byla cienka ze dwa milimetry od nitow ale jeszcze sie nie slizgalo sprzeglo. No i dwumas ktory byl juz rozklekotany strasznie obydwie masy nie mialy juz tej sprezystosci tylko lataly jak galareta.

4tyś części i robocizna? jeśli tak to dobra cena.

Za 3,5 tysia wyrwalem calosc na allegro z luka. W sumie calkiem przypadkiem kliknalem na aukcje ktora zapisalem w ulibionych kilka miechow temu i wyskoczylo mi ze aukcja w archiwum i na dole propozycje podane i jedyny nwy caly komplet jeden ze sklapow mial. Szybki telefon do goscia upewnilem sie czy nowe czy caly komplet i czy na pewno do mojej pasuje. No a robocizna w znajomyn warsztacie do ktorego woze towar wiec policzyl mi na 500(jak sie orientowalem po warsztatach miedzy innymi w ital auto na rozdzienskiego to minimum 700) ale jak bylem w ital pytac o cene pokazalem gosciowi co ja boli to cos belkotal ze to moze wcale nie byc dwumas tylko cos w skrzyni co kiedys mieli w jakims aucie i bylo strasznie i drogo, wiec se podarowalem(wiedzialem ze dwumas bo juz w jednym aucie mialem i objawy idento)
Jestem zdania ze nie ma co przeplacac a najlepiej jest robic samemu bo wiem ze sam siebie nie wydymam no ale dwumasu sambym sie nie tknal wiec oddalem najbardziej zaufanym ludziom bo lata im tam woze. Poza tym od razu potwierdzili to co wiedzialem i nie probowali szukac jak wydusic ode mnie dodatkowa kase. Jak czlowiek oglada programy typu bedzie pan zadowolony to pozniej trza uwazac komu oddaje sie autko.

uploadfromtaptalk1425114223292.jpguploadfromtaptalk1425114240056.jpgBylem wczoraj zawiezc farbe di herycha na oswobodzenia i wbil mi chlopak klina pokazal mi swoj numer specjalny... Cos ala kameleon(inaczej nazwac tego nie umiem)na feldze. Jak ciemno to jest czarna im jasniej przechodzi przez grafit na ciemny srebrny. Widzial ktos kiedys takie cos? I ewentualnie jakby to wygladalo na mojej krowce na felach z ti. Zrobilem kilka fotek swiezo upoeczonej akurat feli. W realu efekt mega. Bo w pomieszczeniu czarne ale wystwil mi na zewnatrz i pojasnialy. Niestety nie bylo slonca a podobno wtedy jest efekt mega.

yep yep moj felunek ładnie sie prezentuje :D jest to chrome schadow...

Kurde nie mam fejsa a nie chce zakladac coby zdjecie zobaczyc. Wrzuccie w temat jako zalacznik. Dziex

w poście powyżej są :) czekają na nowe opony
attachment.php

Załączniki

• 11017019_568159899953097_1314165350344007787_n.jpg
    11017019_568159899953097_1314165350344007787_n.jpg
    107.6 KB · Wyświetleń: 427
to to :) zależy jakie światło pod jakim kątem
attachment.php

Załączniki

• DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    98.4 KB · Wyświetleń: 434