- Auto
- 156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
No właśnie to miałem na myśli, hehe.
A ile masz obniżone auto?
w tej chwili trochę wyżej ale od serii chyba z -70
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No właśnie to miałem na myśli, hehe.
A ile masz obniżone auto?
GrzesiekK raczej robić tego chciał nie będzie z tego co wiem ;P
Teddy, a tak właściwie po co Ci?
Niestety ale raczej obecnie nie dam się namówićZ Kamilem to trochę inna historia dlaczego dałem się namówić na zrobienie tych wahaczy.

Co do wspomagania elektrycznego - daj znać proszę jakie to później w odczuciach jest w porównaniu do hydrauliki alfowej ? tak na przyszłość też o tym myślałem (choć z tymi końmi to podzielone zdania są, że się je zaoszczędza, ale na logikę przecież powinno , przynajmniej na prostej) , tylko się boję trochę że Alfa straci jej Alfowatość - świetny właśnie układ kierowniczy , z idealną siłą i czuciem. No ciekaw jestem wrażeń jak skończysz.
Grzesiek - a ładowanie na zwykłym układzie elektr samochodu takiego akumulatora ? bo zewnętrzna ładowarka wiem że specjalna jest potrzebna. Długo na nim jeździsz już ?
Grzesiek - a ładowanie na zwykłym układzie elektr samochodu takiego akumulatora ? bo zewnętrzna ładowarka wiem że specjalna jest potrzebna. Długo na nim jeździsz już ?
Grzesiu, akumulator niczym z latarki![]()
Wiesz jak się czułem jak go pierwszy raz wyjąłem z paczki ?Ale testowałem na 4.4 V8 i palił bez problemowo parokrotnie
![]()