lejek20
Użytkownik
- Auto
- Alfa 33 Permanent 4, Alfa 166 2.4 Jtd, Alfa 156 SW 1.9 jtdm 16v
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak jak myślałem Niemcy mają starszy soft.lejek20 napisał:Soft navi zmienia się razem z płytą poniżej zdjęcia:
Wiem, wiem. Dobra rzecz.Techno napisał:Niezły link - wielkie dzięki :mrgreen:
Tutaj jest nowsza wersja klik.ozzy napisał:Dołożyłem tam również obraz płyty ePer'a: katalog części do Fiat, Lancia, Alfa Romeo
Teoretycznie powinny chodzić.Italiano napisał:panowie a sprawdzał ktos moze czy mapy z Lancii Lybry działają na naszych ICS w 166
kmito napisał:Teoretycznie powinny chodzić.Italiano napisał:panowie a sprawdzał ktos moze czy mapy z Lancii Lybry działają na naszych ICS w 166
Zapodałem temat z mapami do 166 na forum Lanci. Link poniżej
http://lanciapolska.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19305&highlight=
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy mapy do 166 chodzą w Lybrach.
Ale zauważyłem, że Ci co próbowali nasze mapy byli z systemami G3.
A te które są dostępne w tym temacie są do G2.
A mapa, którą Ci wysłałem nie chodzi u Ciebie?
Manio0017 napisał:w swojej alfie nie posiadam nawigacji nie posiadam rowniez zmieniarki ani anteny i tu moje pytanie :
zeby miec nawigacje musze miec antene i zmieniarke ?? czy mozna to zrobic przez urzadzenie loudlunk ( wrzucajac to na karte pamieci) ??? wlaczy sie tak ???
czy musze kupic antene zeby to wszystko działało ??
po sprawdzeniu wersji ISC-a pokazało mi tak :
V3.39
Navigation Software
-----------------------
Databasc
------/-------