K
kmito
Guest
Podaj adres na PW to prześlę Ci kopię płytki DVD z wszystkim co mam.ozzy napisał:Jeżeli przyślesz mi tą płytę DVD (lub jej kopię), to umieszczę wszystkie obrazki
na internecie do ściągnięcia dla zainteresowanych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Podaj adres na PW to prześlę Ci kopię płytki DVD z wszystkim co mam.ozzy napisał:Jeżeli przyślesz mi tą płytę DVD (lub jej kopię), to umieszczę wszystkie obrazki
na internecie do ściągnięcia dla zainteresowanych.
Przejrzyj dokładnie ten wątek, a nie tylko ostatnia stronkę, napewno coś znajdzieszJak tam koledzy umieściliście już gdzieś w internecie obrazy płyt z mapami i instrukcją? Nie powiem przydały by mi się.
I sam sobie odpowiedziałespeteja_43 napisał:Witam a ja sprawdzałem jaką mam wersję G2 czy G3 u mnie pisze tak ICS Software:ICSV5.41 Navigation Softwate:Ver.ARIE 578D
Database: gall/11000389 i nie wiem czy to G2 lub G3 albo jeszcze inna.Pozdrawiam wszystkich.
Ale mi odpowiedziałeśsqadak napisał:I sam sobie odpowiedziałespeteja_43 napisał:Witam a ja sprawdzałem jaką mam wersję G2 czy G3 u mnie pisze tak ICS Software:ICSV5.41 Navigation Softwate:Ver.ARIE 578D
Database: gall/11000389 i nie wiem czy to G2 lub G3 albo jeszcze inna.Pozdrawiam wszystkich.
ARIE=G2
ARNA=G3
wszystko to było już w tym poście
Dokładnie, zarządzam jakimiś serwerkami z dobrymi łączami, to gdzieś wrzucę, jak tylko otrzymam przesyłkę od kmito. Odrobina cierpliwości.kmito napisał:Tak jak pisałem mam mapy.
W sobotę będę je testował w Alfie.
Jak będą chodzić to będę wysyłał kopie zainteresowanym.
Kopie są również w drodze do kolegi ozzy, który zobowiązał się umieścić je na serwerze.
Proszę o trochę cierpliwości.
Pozdrawiam
Nie. Germania jest oddzielnie.lejek20 napisał:Niemcy są zawarte w Central europe???
Dla ciebie też piwko sie należy.
kmito napisał:Podziękowania to dla głównie dla kolegi Jurcio_8V to on to wszystko zebrał.
W następnym moim poście raport z uruchamiania map.
Jaką masz wersję softu navilejek20 napisał:Soft mam V3,75