[166] Mapy do nawigacji

• Autor wątku Autor wątku kmito
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Soft navi zmienia się razem z płytą poniżej zdjęcia:

Z mapą niemiec:

Z mapą beneluxu:

Sprawdziłem też italy 2004 i wyskakuje komunikat ze nie może odczytać płyty.

lejek20 napisał:
Soft navi zmienia się razem z płytą poniżej zdjęcia:
Tak jak myślałem Niemcy mają starszy soft.
Benelux, Środkowa Europa i Skandynawia mają ten sam.

Włochy 2004 jest prawdopodobnie do G3.

Dołożyłem tam również obraz płyty ePer'a: katalog części do Fiat, Lancia, Alfa Romeo ze schematami i cenami części w ASO. Bardzo przydatne, jeeli chcesz wiedzieć ile kosztuje np. nowy przepływomierz do Twojego auta nie musisz dzwonić do ASO i się pytać.

Można zobaczyć jak to wygląda: TUTAJ
(działa poprawnie tylko pod Internet Explorerem)

A ma ktoś obrazek DVD z tym najnowszym ePer'em?

Dołożyłem mapę Benelux'u, którą mi przysłał kmito, raz jeszcze wielkie podziękowania dla niego.

Mam prośbę do Kolegów.
Pochwalcie się w miarę możliwości jak wam sie uruchamiają ściągane mapy.
Chodzi mi o to:
-które u was chodzą
-jak długo trwa wgrywanie
-jakie komunikaty się wyświetlają
-jak soft wyświetla ICS
-etc
Może uda nam się zauważyć pewne prawidłowości.

Proszę również o kontakt kogoś kto ma mapę Niemiec z soft ARIE612D, jeżeli taka jest.

Pozdrawiam

Sprawdzałem jeszcze central europe działa bez problemu i tak jak pisałeś wyżej ma ten sam soft co benelux, i co za tym idzie jak zmieniam mape z beneluxu na central działa odrazu.

Czesc. Mam taka sama plyte navi Skandynawie i nie widze zadnej mapy na ekranie ics. Mieszkam w Gdyni. Jezeli wpisuje miasta szwedzkie to na ekranie zapalaja sie nazwy tych miast, ale mapy nie ma. Co robie nie tak?
pozdrawiam

Naciśnij przycisk Map i prawym pokrętłem ustaw zbliżenie mapy na 100 km powinieneś zobaczyć granice i po drugiej stronie niemcy a w miejscu polski dużą zieloną plame.

Witam. Zrobilem wszystko tak jak opisales i wszystko dziala. Serdeczne dzieki lejek20. pozdrawiam

Italiano napisał:
panowie a sprawdzał ktos moze czy mapy z Lancii Lybry działają na naszych ICS w 166
Teoretycznie powinny chodzić.
Zapodałem temat z mapami do 166 na forum Lanci. Link poniżej
http://lanciapolska.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19305&highlight=
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy mapy do 166 chodzą w Lybrach.
Ale zauważyłem, że Ci co próbowali nasze mapy byli z systemami G3.
A te które są dostępne w tym temacie są do G2.

A mapa, którą Ci wysłałem nie chodzi u Ciebie?

w swojej alfie nie posiadam nawigacji nie posiadam rowniez zmieniarki ani anteny i tu moje pytanie :
zeby miec nawigacje musze miec antene i zmieniarke ?? czy mozna to zrobic przez urzadzenie loudlunk ( wrzucajac to na karte pamieci) ??? wlaczy sie tak ???
czy musze kupic antene zeby to wszystko działało ??
po sprawdzeniu wersji ISC-a pokazało mi tak :
V3.39
Navigation Software
-----------------------
Databasc
------/-------

kmito napisał:
Italiano napisał:
panowie a sprawdzał ktos moze czy mapy z Lancii Lybry działają na naszych ICS w 166
Teoretycznie powinny chodzić.
Zapodałem temat z mapami do 166 na forum Lanci. Link poniżej
http://lanciapolska.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19305&highlight=
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy mapy do 166 chodzą w Lybrach.
Ale zauważyłem, że Ci co próbowali nasze mapy byli z systemami G3.
A te które są dostępne w tym temacie są do G2.

A mapa, którą Ci wysłałem nie chodzi u Ciebie?

kmito sprawa wyglada tak twoja mape jak włoze pojawia sie napis "CD is upside down" odwroce płyte jest to samo mam tez mape włoch orginalna i jest to samo nie wiem jak to uruchomic nawet w zadne opcje nie moge wejsc :(

Manio0017 napisał:
w swojej alfie nie posiadam nawigacji nie posiadam rowniez zmieniarki ani anteny i tu moje pytanie :
zeby miec nawigacje musze miec antene i zmieniarke ?? czy mozna to zrobic przez urzadzenie loudlunk ( wrzucajac to na karte pamieci) ??? wlaczy sie tak ???
czy musze kupic antene zeby to wszystko działało ??
po sprawdzeniu wersji ISC-a pokazało mi tak :
V3.39
Navigation Software
-----------------------
Databasc
------/-------

Musiał byś nie tylko antene założyć ale i czytnik płyt do navi (nie mylić ze zmieniarką) i tak nie wiem czy będzie to tak po prostu działać , a loudlink niema nic wspólnego z navigacją służy wyłącznie do odtwarzania muzyki.

jaki jest koszt montażu tego ???
antena ??
czytnik płyt do navi??

Amortyzatory
Powrót