• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159/Brera] ringi DRL - projekt

Panowie, ingerencja w lampę jest równoznaczna z utratą homologacji. Policjant, który będzie ogarniał temat zabierze dowód i każe zamontować fabryczne klosze.
Te ringi są w środku lampy, więc promienie światła są zakłócone- czytaj cała zabawa jest nielegalna. Nic Wam nie da odłączenie kabelków od DRL podczas przeglądu lub kontroli, bo nie chodzi o to czy działają czy nie- tylko naruszają konstrukcję lamp. Trzeba by mieć dwa komplety kloszy- jedne przerobione, a drugie w razie jakby były problemy... i za każdym razem zabawa z odkręcaniem zderzaka itd :/
Wielka szkoda... ale tak niestety jest.

Jak załatwicie homologację to kupuję od razu :)

Ostatnia edycja:
Obejrzyj moje i poszukaj śladów ingerencji ;) Bez wyjęcia lampy z auta nic nie znajdziesz.

Ringi na pewno widać :)

Matulo... ale BMW są homologowane :D Jest to przebadane w specjalistycznych laboratoriach!

To się nazywa Tunning, ekstra efekty

Hehe, mimo że nie przepadam za takimi gadżetami to "to" jest na prawdę zajebiste:)

Auć... przytrzasnąłem sobie palce u stopy szczęką... wielki szacun za stworzenie czegoś takiego ;)

Do otwartej sprzedaży nie, ale na zapisy tak. Miałem realizować właśnie drugą turę, ale przeprowadzka pokrzyżowała mi plany i zabrała cały wolny czas. Mogę Cię zapisać na listę i odezwę się gdy będę uruchamiał "produkcję".

Hej ,
Czy coś sie ruszyło w sprawie produkcji tych ringow ??

Witam Yonash,
To proszę wpisz mnie również na tą listę na ringi ;)
Muszę je mieć , są genialne :D

Cześć Yonash,
Napisałem do Ciebie na priva ale na wszelki wypadek zgłaszam swój akces na następną akcję, rownież tutaj:)

Amortyzatory
Powrót