[159/Brera] ringi DRL - projekt

Trochę z innej beczki ale chłopaki .... źle się stało ale przynajmniej zmotywowało to Was to zmiany technologi a nie ma co ukrywać cięcie kloszy było lekkim druciarstwem. Oczywiście bez urazy nie o to mi chodzi:)

Może popadamy w paranoję, jednak efekt kilkudziesięciu godzin pracy został zniszczony w minutę (pomijam koszty). Teraz metoda jest inna i będę się trzymał zdania, że jej nie zdradzę.
Mam obecnie 4 zestawy na górkę, które sprzedam za 1000zł (z przesyłką). Na koniec roku będę zbierał zamówienia na drugą turę, której realizacja (wysyłka) przypadnie na początek wiosny. Cena w drugiej turze będzie oscylować w okolicach 1000-1200zł (zależnie od ilości zamówień i bieżących cen podzespołów).

@wheelerwasp02
http://www.forum.alfaholicy.org/sty...59_brera_ringi_drl_projekt-26.html#post940525

Siema YonasH, zostaly Ci jeszcze jakieś zestawy z tej "górki"? Pisałem Ci PW ale nie otrzymałem odp.

Mam Cię na liście. Dam znać dziś lub jutro czy zmieścisz się w tej turze. Jest kolejka ;)

ooooooo kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow!!

mega szacun za wykonaną pracę!!!

Knight Rider!! :D jestem fanem!!

Jeśli będę miał to taki zestaw musi się w niej znaleźć.. wow :D

wiocha bo na beemce ;), nasze ringo bello italiano to zupelnie inna historia :)

Dobrze, że nie wszyscy na tym forum myślą podobnie :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Nie wiem co dokładnie Y napisał Ci na pw [i nie chce wiedzieć] ale absolutnie jako osoba biorąca w tym udział nie mogę się z tobą zgodzić. Nie dość, że technologia nie została ujawniona to co najważniejsze dla mnie; daje ona spore możliwości [a wystarczy ruszyć głową] Dlaczego nazywasz to popadaniem w paranoję skoro przynosi wymierne efekty :D
Teraz około 12 gości w tym kraju przynajmniej wie ,że ich ringi są bezpieczne. Chyba jest nawet lepiej niż całkiem pierwotnie :cool:

Nie jestem jeszcze gotowy na obsługę zagranicznych zapytań. W grudniu będę ostro działał w sprawie 2. tury.

Umarłem po prostu... Od początku kiedy po raz pierwszy zobaczyłem przód Brery/159 mi sie podobał, ale teraz dzięki Tobie jedyne co nasuwa mi się na język to... MUST HAVE IT!!! szkoda że tak długa droga przede mną do mojej 159 :(

wszystko super ale 1k za taką przyjemność.... :/ trochę za dużo jak dla mnie.

Amortyzatory
Powrót