majster
Nowy
- Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
- Auto
- Same ALFICE
Maciek - ale może do JTD są oryginały jeszcze? Kolega wyżej napisał, że do jtd.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w kolejnym temacie odpiszę na twojeNiestety Vernety nie wiedzą co to temperatura otwarcia i pełnego otwarcia. U mnie nowy Vernet kupiony Inter-Cars 155zł albo otwiera się całkowicie albo zamyka się całkowicie. W kabinie na mierniku temperatury widać jak wskazówka lata od 70st do 88st. Nie potrafi utrzymać temperatury na poziomie 90st.
Tak bo mam już drugiego Verneta, ten pierwszy wytrzymał rok i dwa miesiące, w zeszłym roku wymieniany!! nawet nie zdążyłem go zareklamować. Szlag go trafił i w ogóle się już nie domykał, puszczał od początku na chłodnicę. Teraz mam drugiego Verneta, jak do tej pory działa, ale na jak długo to nie wiem. Wczoraj zrobiłem 30km i cała trasę obserwowałem jego zachowanie, wskazówka temperatury lata góra-dół,góra-dół i tak co chwilę. Mam nową aluminiową chłodnicę która bardzo dobrze chłodzi, może to przez nią?
nie pamiętam dokładnie nr - po prostu mam odpowiedni do mojego silnika i jużKolego Bocian a jaki ty masz model "verneta" bo chcę kupić taki który będzie mi trzymał te 90 stopni a nie jak do tej pory.