• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Vernet VS. EPS - który termostat wybrać?

Ja zakupiłem w ubiegłym roku w wakacje i do tej pory mam spokój (również EPS). ładnie trzyma temperaturę (82-83st wg FES). Tylko tyle że długo się nagrzewa, jak temperatura poniżej zera, to wskazówka rusza się dopiero po około 7-8 km. Co najmniej 12km żeby osiągnął te 82 stopnie. Ale że głównie robię trasy, więc nie przeszkadza mi to w niczym

Nagrzewanie w JTD to norma, to samo było by na Behr. Ważne, że nie puszcza.Jeszcze podpięcie pod kompa, żeby być pewnym na 100 % i kupuje :)

cześć potrzebuje termostat do ar 147 1.6 105km <eco> pewnie Verneta...Wart jest swojej ceny?

Witam, chce kupic termostat nie chodzi mi o firme ale o wygląd bo chcac kupic na necie sklepy pisza mi ze najlepiej jest wyjac i wtedy kupic bo jest pare rodzai termostatow do mojej AR i nawet do tego samego rocznika, modelu i rodzaju silnika. To prawda? Od jednego otrzymalem wiadomosc ze bedzie pasowal ale nie wiem czy kupowac bo wiekszosc sklepow nie wiedzieli jaki dobrac mi termostat. prosze o jakies zdjecie link jak powinien wygladac termostat do mojej AR ile ma wejsc na węze itp dzieki

dobry sprzedawca bez problemu dobierze po nr vin i tyle

a to ciekawe :-)
o ile podales poprawny :-)

wrzuc ten vin z ciekawosci
[MENTION=26927]Gepard[/MENTION] - zapewne nie bedzie mial klopotu z doborem czesci

vin jest ok

eper nie ma z nim problemu

wg epera nr czesci to 60816750

o prosze

Załączniki

• uploadfromtaptalk1451154809302.jpg
    uploadfromtaptalk1451154809302.jpg
    53.9 KB · Wyświetleń: 83
Amortyzatory
Powrót