Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Spoty się w moim regionie nie szykują a cisnąc kilkaset km do innego ASO albo na spot to i wyjdzie nowy termostat![]()
Termostat nie jest drogi, jak nie chcesz kupować z IC to zamów z Allegro, tam za "Verneta" zapłacisz ok 80zł, tylko gwarancji że oryginał żadnej.
Starczy na parę lat, to chyba bardzo optymistyczna wersja, mi starczył na rok
masz rację z kupowaniem na allegro, tym bardziej że ceny tych z allegro części nie odstają mocno tych z IC, dlatego teraz po wszystko walę do IC, mam spokój że jak coś nie będzie pasować albo się zepsuje to mam sklep na miejscu, a nie będę szukać gościa przez allegro i bawić się w odsyłki.
Dodam tylko że z Inter-Carsem jest tak fajnie, że jak z części jesteś niezadowolony z jakiegoś powodu to możesz im zwrócić bez podania przyczyny i na miejscu zwracają kasę, oczywiście jeśli tej części uprzednio nie zamontowałeś już w samochodzie![]()
ja swojego verneta kupowałem przez allegro, mam nadzieję ze padł bo byłą to jakaś podróba![]()
Dlatego zakupiłem teraz w IC aby w razie jak padnie to im oddam na gwarancji, a nie będę się bawić w odsyłki, szkoda czasu. Z allegro to można dywaniki kupić powiedzmy
Szkoda tylko że wydałem dwa razy kasy, ale tak to jest, kto oszczędza dwa razy płaci.
Sebek chyba coś pomyliłeś, ja mówię o Vernecie bo takiego zdemontowałem i zamontowałem nowego.
Termostat nie jest drogi, jak nie chcesz kupować z IC to zamów z Allegro, tam za "Verneta" zapłacisz ok 80zł, tylko gwarancji że oryginał żadnej.
Ja za Verneta w Inter-Cars zapłaciłem 155zł, raczej nie bawili by się w podróby, za poważna firma. Gwarancji raczej rok jest na takie rzeczy.
gdzie ?za 150 to masz oryginalnego BEHRa, na rocznej gwarancji.
Ładnie Cię podsumowali, za 150 to masz oryginalnego BEHRa, na rocznej gwarancji.