P
Paweł156
Guest
hehe, jasne, ale to nie bedzie uczciwe, bo mam program wgrany i jest "odrobine" szybsza od seriiM@T napisał:Zawsze możemy to sprawdzić, w końcu mieszkamy niedaleko siebie .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe, jasne, ale to nie bedzie uczciwe, bo mam program wgrany i jest "odrobine" szybsza od seriiM@T napisał:Zawsze możemy to sprawdzić, w końcu mieszkamy niedaleko siebie .
Paweł156 napisał:hehe, jasne, ale to nie bedzie uczciwe, bo mam program wgrany i jest "odrobine" szybsza od seriiM@T napisał:Zawsze możemy to sprawdzić, w końcu mieszkamy niedaleko siebie .![]()
okM@T napisał:Zaryzykuje
Paweł156 napisał:okM@T napisał:Zaryzykujeco powiesz na niedziele?
mysle ze obwodnica krakowska od strony Wieliczki byłaby dobrym miejscem![]()
Rafik napisał:Silniki 2.4 tak maja, ja chcialem kupic 1.9 JTD 16v ale po poczytaniu postow na Alfa Owners o osiagach tego silnika, bede bral 2.4 JTD 20v.
Pozdr.
M@T napisał:bosniak_sg napisał:Do setki może idą w miarę równo ale w 1.9 po 140 jest już lekka zadyszka a w 2.4 dopiero zaczyna sie zabawa.
Zależy w jakim 1.9Ja tam nie mam żadnych problemów powyżej 140.
pzdr
Konrado napisał:Rafik napisał:Silniki 2.4 tak maja, ja chcialem kupic 1.9 JTD 16v ale po poczytaniu postow na Alfa Owners o osiagach tego silnika, bede bral 2.4 JTD 20v.
Pozdr.
tzn co takiego wyczytales?
bosniak_sg napisał:M@T napisał:bosniak_sg napisał:Do setki może idą w miarę równo ale w 1.9 po 140 jest już lekka zadyszka a w 2.4 dopiero zaczyna sie zabawa.
Zależy w jakim 1.9Ja tam nie mam żadnych problemów powyżej 140.
pzdr
No jakoś nie mogłeś mi odjechać na drodze do Ojcowa, powiem wiecej jakby droga była szersza i mniej rozwalona dla moich 18-tek to podejrzewam, że zmuszony byłbyś oglądać od tyłu moją belle :lol: chociaż zacny to widok :wink:
No i inna sprawa że w zwykłej 1.9 16v w budzie 156 patrz Maciek-156 jest troszke inny silniczek niz w Twojej 159 1.9 16v podejrzewam, że w Twojej lepiej pojedzie. Jeżeli się mylę to prosze mnie poprawić, ale na początku tematu pisał ktoś że sie różnia choćby tym, że jeden ma a drugi nie filter cząsteczek stałych.
No w mojej AR156 mam filtr cząstek stałych, a jeśli chodzi o osiągi to silniczek 1,9 M-jet o wiele lepiej sprawuje się w AR156 niż AR159 - to sprawa masy pojazdu AR159 jest o jakieś 300kg cięższabosniak_sg napisał:No i inna sprawa że w zwykłej 1.9 16v w budzie 156 patrz Maciek-156 jest troszke inny silniczek niz w Twojej 159 1.9 16v podejrzewam, że w Twojej lepiej pojedzie. Jeżeli się mylę to prosze mnie poprawić, ale na początku tematu pisał ktoś że sie różnia choćby tym, że jeden ma a drugi nie filter cząsteczek stałych.
Maciek-156 napisał:No w mojej AR156 mam filtr cząstek stałych, a jeśli chodzi o osiągi to silniczek 1,9 M-jet o wiele lepiej sprawuje się w AR156 niż AR159 - to sprawa masy pojazdu AR159 jest o jakieś 300kg cięższa
Alfista napisał:a ciekawe jakby alfy z 1.9 i 2.4 zachowywaly by sie przy małym sciganku na kretej drodze, bo na prostej to nuuuuddddyyyyyyyyy panowie sie scigac alfą :wink:
Maciek-156 napisał:No w mojej AR156 mam filtr cząstek stałych, a jeśli chodzi o osiągi to silniczek 1,9 M-jet o wiele lepiej sprawuje się w AR156 niż AR159 - to sprawa masy pojazdu AR159 jest o jakieś 300kg cięższabosniak_sg napisał:No i inna sprawa że w zwykłej 1.9 16v w budzie 156 patrz Maciek-156 jest troszke inny silniczek niz w Twojej 159 1.9 16v podejrzewam, że w Twojej lepiej pojedzie. Jeżeli się mylę to prosze mnie poprawić, ale na początku tematu pisał ktoś że sie różnia choćby tym, że jeden ma a drugi nie filter cząsteczek stałych.