Szef
Nowy
No i ostatni powód i chyba najważniejszy: Bo się da to zrobić więc czemu nie ??![]()
O właśnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No i ostatni powód i chyba najważniejszy: Bo się da to zrobić więc czemu nie ??![]()
Bo się da to zrobić więc czemu nie ??![]()
Niech zostanieA projekt to cokolwiek działa, czy tylko kłótnia już została. Jak mam być szczery g...o mnie obchodzą Wasze animozje i poziom wiedzy. Wchodzę tutaj zobaczyć postęp prac nad naprawdę ciekawym projektem a tu tylko piana.
Mam nadzieję, że moderator wyczyści łaskawie wątek a kolega opisze co się dzieje z autem.
Niech zostanienawet zabawnie się zrobiło
.
Co w temacie, to zbieranie gratów rozpoczęte niestety koniec roku okazał się bogaty w pracę i odmówiono mi urlopu. I stety nie stety wszystko się rozciąga wczasie. Narazie nie robiłem updatów bo fotki częsci szału nie robią. Napewno będe dokumentował jak zaczną wpadać do auta. Muszę wysłać kompa do ściągniecia immo turbo do przegladu etc. etc. etc. Trochę czasu mi zeszło na doprowadzenie auta do użyteczności przed zimą. Bede napewno wszystko fotografował i jak uznam że warto wpisze co do tej pory się działo.
--PEACE--
do multipli weszło to i do 156 wejdzie
Omen- popraw sobie opis w podpisiemi też![]()
Jeśli chodzi o Multiplę, to... dziwne było, kiedy usłyszałem, czym była malowanaNa jednej z obcojęzycznych stron FB śmiali się z tego projektu, ale mi osobiście się nawet podoba![]()
Ostatecznie delikatnie mnie poniosło