Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
puotek napisał:0 280 218 019 - wg. Boscha ;>
Czyli wychodziłoby na to, że to ten niedrogi do 250 zeta ;P
slow napisał:Tak myślałem,ale lepiej mieć pewność-dzięki :wink:
Wesolatempra napisał:puotek napisał/a:
0 280 218 019 - wg. Boscha ;>
Czyli wychodziłoby na to, że to ten niedrogi do 250 zeta ;P
Magneti Marelli jest dostawcą na pierwszy montaż - za ich przepływkę dałem 201,30zł nr 0 280 218 019 (wg numerologii Bosch'a) nr MM213719616010 (wg numerologii Magneti Marelli).
Kupiłem w sklepie wega
puotek napisał:A jaki masz zabudowany w tej chwili?
Kolego do twojego silnika (1,8TS) i rocznika (1998) auta (AR156) to przepływomierz :puotek napisał:Ale z tego co zdążyłem wyczytać na forum, to więcej osób miało założony przepływomierz o takim symbolu jak mój, a wątpie, żeby ktoś tak dopasował, zwłaszcza, że w porównaniu z tym sugerowanym przez Boscha jest relatywnie droższy
Maciek-156 napisał:Jak masz inną przepływkę niz przewiduje katalog Boscha - to nie jest żadna sugestia- to na 100% nie masz wszytkich koników pod maską - hamownia prawdę ci powie (takie doświadczenia juz niektórzy koledzy robili)
Ty masz kolego dość ciekawe podsumowanie Jak na człowieka wykształconeo ale napewno mało kulturalnego . Mysle że ktoś kupił raczej tańszy zamiennik niz miałby szperać na szrocieMaciek-156 napisał:Jeśli był założony jakikolwiek inny to ktoś "poprawiał fabrykę", albo taki akurat znalazł na szrocie...