[156] glosniki

• Autor wątku Autor wątku moreeek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To przyzwoita cena.
Wyslane z Lumia 925 Tapatalk

No tak mi sie tez wydaje , podlaczyl bym swoj wzmacniacz , tylko ciekawi mnie czy by dawal rade bo tam chyba nie za duzy jest glosnik

Sprawdzisz to się okaże. Jak nie będzie wystarczający to wymienisz na mocniejszy. Sama skrzynka nie jest duża ale coś za coś.
Wyslane z Lumia 925 Tapatalk

A moze ktos z kolegow sie wypowie co posiada taki subufer w swojej AR , jak to gra i czy warto zainwestawac w taki , ewentualnie moze glosnik zmienic ,

subwoofer , szybko pisalem

A czego się spodziewasz po 13-to centymetrowym głośniku w plastikowej puszce? Buczy sobie w bagażniku, cięty zbyt wysoko, słyszalny z tyłu i ścisza się wraz ze wzrostem głośności żeby nie charczał, ot i wszystko.

Lepiej mieć sub ktory wypycha szyby na zewnątrz i lasuje dziewczynom majtki.

Aż taki to mi nie potrzebny , 13cm w plastiku to nawet tego minimum nie da ,

Akurat niepotrzebny. Każdemu potrzebny chyba ze akurat lubi chłopców. Ale i na to jest sposób - spodnie rurki :)
Co do suba w bose - bo zakładam ze o nim mowa - mam takowy i jakkolwiek jest gorszy pod każdym względem od macaudio z napędem rockford sterowanym z Nakamichi - to na codzień daje rade. Wiem bo mam oba zestawy.

Nie słucham na ful muzyki ale lubię słuchać efektownie z fajnym bassem ale chciałem wyjąć skrzynię basowa żeby zwolnić bagażnik ,ale jak w plastiku jest słabo to może lepiej by było zrobić coś podobnego tylko z MDF i np: Dac głośnik 20cm taki lepszy

Skrzynkę to mam ale żeby poprawić głębię bassu to muszę głośnik zmienić

Coś koło 30 cm bede potrzebował głośnik ale mam już radyjko więc jak je założę to zobaczymy jaki będzie efekt

Długo będziesz robił sobie polewkę z pytającego?
Nie chcesz pomóc to przynajmniej sie nie oddzywaj.
Chyba że aspirujesz do forumowego trola, jesteś blisko...

szuka bassu to ma bass, a ze to nie ma nic wspólnego z basem to nie jest mój problem.

Dzięki slavol , a ten głośnik to niech kolega siewcu sobie do taczki założy bo do mojej AR nie wejdzie

Nie chce zakładać nowego tematu to spytam tutaj: przed kupnem głośników chciałbym wygłuszczyć drzwi. Czy jest sens takiej czynności mając standardowe głośniki?

Amortyzatory
Powrót