Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
phi.... zapewne masz takich 10 w garażu, rozumiem, a jaki model, bo zapomniałem i który to alu???????????że niby co, jeden alu a drugi papier? phi...
Fotka była specjalnie dana taka na której widać różnicę w membranach, tekst też wróżył, że różnią się diametralnie, a ty zobaczyłeś dwa takie sameprzeciez to suby SB
Trzeba było zabłysnąć intelektem we właściwym momencie , a nie sam jak gówniarz odpisujeszKylo1986 nie znasz mnie, wiec gówno wiesz co mam, co nie mam, co mialem i co sluchalem i jakie instalacje robilem. Wiec daruj sobie takie teksy nastepnym razem. I skoro nick wskazuje wiek, to nastepnym razem zastanow sie jak i do kogo sie Zwracasx, bo dla mnie zwykly gówniarz jestes...
Po pewnej nieudanej transakcji z forum, zmieniłem podejście do tu bywających osóbPoziom dyskusji widzę wzrasta. Niedługo sięgnie szamba. A niby szlachetna gałąź motomaniakow tu bywa.
Mam fabryczne audio w 156 1.8TS. Nie działa mi w nim lewy gwizdek. Nie rozbieralem jeszcze boczku. Jak sprawdzic czy jest spalony, trzeba zdejmować cały bok czy istnieje szansa wyjęcia samego gwizdka?
Druga sprawa, co myslicio o Hertzach DSK170 ? Mam 165 w swojej 145 i jestem zadowolony. W razie awarii fabrycznych głośników myślałem by je wsadzić zamiast serii, ponoć nie są takie głębokie jak 165 wiec obyloby się bez dystansów.
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka