• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

156 FL 20V mod+++

Widziałem ją końcem września w Cinsofcie. Robi wrażenie;) i aż jestem ciekaw jak to musi zapie.....ć;)

No Kenobi szczerze zazdroszcze wykresu.Widział bym takie kreski u siebie.

Super ,że poszedłes dalej. GTB vk czy GTB vklr ?

Zrób jakiś materiał jak to się odpycha - ciekaw jestem jak na 4tym biegu, powyżej 100km/h. Musi być naprawdę bogato...

kotlet wraca na ruszt ... troche zmian :

- heble 330x32 Brembo ( dzieki Omen, George ! )
- przewody h-ca w stalowym oplocie goodridge
- pełny przelot 2,75 cala , od DP do końca
- wieksze T
- wydajniejszy układ paliwa
- map sensor na wiekszy zakres

oczywiście modyfikacje w Cinsofcie jak zawsze, za co Marcinowi po raz kolejny mega dziekuje, ogarniecie maszyny na 120 % , robota jak zawsze na profesjonalnym poziome, bez problemowo, wszystko trybi idealnie , polecam , pjona ! :)

O Panie trzeba w jakis suchy dzien sie zlapac na obwodnicy wkoncu. Ale niutona tam masz Panie ;)

Przy tym momencie to już półosie proszą o litość:) Filmik zrób koniecznie.

Belfer, podejrzewam, że jakiś patent chłopaki zastosowali :) Bo pewnie zapotrzebowanie na krzyżaki i kielichy byłoby naprawdę duże :)

poddadza sie to wiadomo, ale nie przesadzajmy, (kompletne polosie leza na zapasie :) ) autem jeszcze do pierwszego sniegu polatam i zmyka w garaz na zime, na wiosne cos moze jeszcze pomyslimy, bo zapas jest

rybak VK siedzi + przerobienie mocno kolektora

Teddy koniecznie cos bedziemy musieli pogodnic te parchy nasze :)

od 4 biegu , trzymajac te 2100, 2200 jest juz prze peterda, spool jest rewelacyjny, wstaje bostem lepiej niz w serii

cos z wydechem nagram, bo calkiem przyjemnie gada , przy odcince szczegolnie , diesel tez moze :)

Lotek , dzieki

Ostatnia edycja:
To ile jest 0-200 teraz oraz 100-200 jeśli mozna zapytać?

Arku, oczywiscie :)

Marcin, jak bede mial czym zmierzyc, ale konkretnie to podam czasy, gtecha dorwac trzeba albo chociaz Torque Pro

Dla mnie wystarczy filmik na YT. Chodzi mi o dokładność rzędu sekund a nie milisekund :)

przeciez wiadomo, luuuz

bede mial chwile i jesli zdaze, cos nagram

jedrek1980, podejrzewam, że z Cinkiem jakiś patent ogarnęli z dwumasą - gdzieś obiło mi się o oczy, że coś można "poprawić" :)

Reggie4ever, jak kolega podpowiada , lepiej do "Lubina" i nie na spota, bo nie bywam, jakbys kiedys jednak byl, daj wczesniej znac :)

jedrek1980 nie musisz sie martwic, jest zapas jeszcze , nie trzeba nic ograniczac, tym bardziej, jesli ogarniasz jazde z takim nm

cale przeniesienie jest nowe i te parametry znosi bardzo dobrze (sprzeglo tez )

arekgr patent cinsoft rzecz jasna :)

Ostatnia edycja:
kenobi ja wcale się nie martwię tylko to jest duży NM i ciekaw byłem.Zawsze byłem i zawsze będę zdania jeśli tuner zna się na rzeczy babola nie zrobi a wytrzymałość auta i podzespołów zależy od kierownika i jazdy zgłową

Amortyzatory
Powrót