156 FL 20V mod+++

kenobi: Jakie masz przyspieszenie 0-100? Chodzi mi ile sekund, tak około. :)

do setki ? trzeba jakos miarodajnie ogarnac - zajme sie tym

Kolin, przyjemnie, bede przez Ostr lecial kiedy, to dam znaka :)

lekko odswiezam, nadal nocnikiem ;/

download.htm

Ostatnia edycja:
ciekawa ta listwa progowa jak na nie ori to bardzo fajnie się komponuje - co to za model/producent? Natomiast felunek jak dla mnie do 156 to tylko ori - bez urazy oczywiście i mierz ten sprint 0-100 bo tez ciekaw jestem, powodzenia i pozdrawiam!

ciekawa ta listwa progowa jak na nie ori to bardzo fajnie się komponuje - co to za model/producent? Natomiast felunek jak dla mnie do 156 to tylko ori - bez urazy oczywiście i mierz ten sprint 0-100 bo tez ciekaw jestem, powodzenia i pozdrawiam!

To z pakietu Zendera próg

Z tym sprintem do 100 to diesel nigdy nie będzie jakimś szałem.Sądze ,że to 2,4 zrobi coś w okolicy 6,5-6,8s pierwszą setke,ale druga setka będzie już ładnie świadczyła o mocy i momencie ;).Straszliwie jestem ciekaw porównania z moim wynalazkiem.Baty jak nic bym dostał,mimo to chciałbym podjąć taka próbe.Mozna by powiedzieć porównanie bliźniaków ( ten sam kolor).

progi ORI z katalgou "Lineaccessori" dla 156 :)

rybak, mysle ze jeszcze sie pogonimy :)

nowe fuldy sportcontrol na lato, zobaczymy

Ostatnia edycja:
mam 16stki z selespeeda, ale chyba je zostawie, bo jak wrzuce lepszy hebel, to mi beda potrzebne :)

mam 16stki z selespeeda, ale chyba je zostawie, bo jak wrzuce lepszy hebel, to mi beda potrzebne :)
Jeśli lepszy hebel to chyba tylko brembo z tarczą 305 mm z GTA lub 330 mm z Cross`a na przykład, ale w obu przypadkach 17 cali minimum i do tego z odpowiednio odsadzonymi ramionami bo zacisk musi jakoś koło ramion "przechodzić"

podobno 305 wchodzi w 16"
sam dopytywałem jakiś czas temu i takie odpowiedzi uzyskałem

Koledzy myślę że zbyt optymistycznie podchodzicie z tymi prognozami o przyspieszeniu 0-100. Ja uważam, że 7s zdecydowanie braknie na złapanie setki (ok 6,5 - 6,6s to potrzebuje GTA). To jest jednak diesel i sprint ze startu nigdy nie będzie jego mocną stroną, bo jak to się mówi "tam gdzie zaczyna się zabawa, tam w dieselu kończą się obroty". Nie wątpię jednak, że wrażenia z jazdy pozastartowej są bardzo miłe i z chęcią bym posmakował :)

Amortyzatory
Powrót