[156] carbon w 156

• Autor wątku Autor wątku Pio84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ktoś może polecić/zna firmę zajmująca się oklejaniem deski rozdzielczej na śląsku?

ktoś może polecić/zna firmę zajmująca się oklejaniem deski rozdzielczej na śląsku?
czesc
moze nie na slasku ale na dolnym slasku - konkretnie Wroclaw

Jesli interesuje Cie pokrycie orginalnych elementow PRAWDZIWYM carbonem to chetnie Ci w tym pomoge

Wykonuje tez od podstaw cale elementy z carbonu

Pokrywalem juz kilka aut Carbonem oraz np. hybryda carbon-kevlar

ostatnia praca to Audi S3 600HP
srodek , dyfuzor przedni i tylni
119.jpg

120.jpg

121.jpg

122.jpg

BMW Z4
caly srodek , multifunkcja w kierownicy
123.jpg

124.jpg

125.jpg

126.jpg

jesli bylbys zainteresowany to zapraszam do kontaktu przez forum lub bezposrednio na adres carbon4all@o2.pl

Jezeli beda potrzebne wieksze zdjecia lub bedziesz potrzebowal jakies inne elementy zobaczyc to daj znac
Jakby co - jestem z Wroclawia :)

O proszę, to się nazywa talent ale niestety zaraz Cię zjadą że się reklamujesz ble ble. Polecam dział USŁUGI, załóż osobny temat z usługami jakie proponujesz daj trochę zdjęć podaj przykładowe ceny i będzie miodzio ;)

Na biednych też nie trafiło hahaha :d Szansa że ktoś się skusi jest, zakładaj temat w dziale USŁUGI !

Na biednych też nie trafiło hahaha :d Szansa że ktoś się skusi jest, zakładaj temat w dziale USŁUGI !
Dzieki za normalne przyjecie
Chetnie bym zalozyl temat w dziale USLUGI ale ... jak zawsze jest jakies ale :-)
Obostrzenia dla zakladajacego temat: 90 dni na forum i minimum 50 postow w dziale technicznym
Chyba , ze kolega zalozy kopiujac mojego posta tylko nie wiem czy to takze nie bedzie naruszeniem regulaminu :-)

Lepiej napisz do moderatora podforum USŁUGI i zagadaj, powinni się zgodzić :D

a stronę jakąś macie swoją z przykładowym cennikiem , galerią itp?
po w gogle tylko wyniki reklamy na forach w sumie i coś tam stare z allegro i tyle
stronka by się przydała raczej

a stronę jakąś macie swoją z przykładowym cennikiem , galerią itp?
po w gogle tylko wyniki reklamy na forach w sumie i coś tam stare z allegro i tyle
stronka by się przydała raczej

prosze bardzo

www.LCP.com.pl

cennika niestety nie ma bo na koncowa cene produktu wchodzi wiele skladowych ustalanych indywidualnie ale w razie czego zawsze mozna sie zapytac

A robicie może z materiałów które by przypominały (w kolorze) oryginalne sreberko konsoli środkowej ze 156? O, coś TAKIEGO. Za karbonem nie przepadam, a mam zapasową konsolę i wypadałoby w końcu coś z nią zrobić.

prosze bardzo

www.LCP.com.pl

cennika niestety nie ma bo na koncowa cene produktu wchodzi wiele skladowych ustalanych indywidualnie ale w razie czego zawsze mozna sie zapytac

dzięki za stronkę

a co do cennika - domyślam się że nie ma jakiegoś sztywnego ale tak orientacyjnie np żeby było wiadomo czy mówimy o 500zł czy o 5.000

np jakiś dyfuzor na tył zderzak - +/- jaka kwota ?

To jeszcze będzie zależało, czy element oklejony włóknem węglowym czy z niego wykonany.
dzięki za stronkę

a co do cennika - domyślam się że nie ma jakiegoś sztywnego ale tak orientacyjnie np żeby było wiadomo czy mówimy o 500zł czy o 5.000

np jakiś dyfuzor na tył zderzak - +/- jaka kwota ?

zdecydowanie blizej 500 niz 5000 :-)

dyfuzor tyl 800 - 1500 zalezy od wielkosci i stopnia skomplikowania

np. BMW E91 dyfuzor tyl : 900zl z lakierowaniem lakierem bezbarwnym
attachment.php

oczywiscie mowimy o oklejaniu
wykonanie go z carbonu to calkiem inna bajka - trzeba zrobic forme i uzyc troche inna technologie

Pany a mógłby ktoś w PS przerobić srebrne elementy wnętrza na kolor PIANO Black ... Bardzo mi się podoba taka konfiguracja a nie wiem czy będzie pasować do mojej Ali ... :) Thx z góry :)

Załączniki

• PICT1312.jpg
    PICT1312.jpg
    125.5 KB · Wyświetleń: 142
  • PICT1310.jpg
    PICT1310.jpg
    111.8 KB · Wyświetleń: 139
trochę hydrografiki ;)

Załączniki

• PICT0423.jpg
    PICT0423.jpg
    128.1 KB · Wyświetleń: 125
  • PICT0421.jpg
    PICT0421.jpg
    100.3 KB · Wyświetleń: 127
  • PICT0420.jpg
    PICT0420.jpg
    122.8 KB · Wyświetleń: 127
  • PICT0418.jpg
    PICT0418.jpg
    124.2 KB · Wyświetleń: 118
  • PICT0412.jpg
    PICT0412.jpg
    113.9 KB · Wyświetleń: 111
  • PICT0411.jpg
    PICT0411.jpg
    140.3 KB · Wyświetleń: 105
  • PICT0410.jpg
    PICT0410.jpg
    152.9 KB · Wyświetleń: 103
  • PICT0365.jpg
    PICT0365.jpg
    124.4 KB · Wyświetleń: 105
Fajnie to nawet wygląda. Tylko zrób zdjęcia w innym świetle, bo te mają dużo odblasków o lampy. Jak Cię to wyszło cenowo?

właśnie ciężko jest mi strasznie uchwycić efekt aparatem - bez lampy to wogóle nic nie widać :( Koszt za te elementy wyniósł mnie 450 zł z przesyłką zwrotną... :)

Zrób zdjęcie przy zachodzie słońca z otwartymi drzwiami i słońcem z tyłu. Oczywiście bez lampy. Cena nawet znośna. Tylko szkoda, że hydro musi mieć połysk.

Amortyzatory
Powrót