• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] carbon w 156

• Autor wątku Autor wątku Pio84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pfourul co to za folia?
Najtańsza folia czarny mat na allegro.
50x100cm za jakieś 10zł, ale nie polecam jej nikomu. Ja kupiłem tylko po to żeby obkleić nerki na czarno.

Lepiej dołożyć trochę i kupić 3M, przynajmniej nie będzie się targać, a klej będzie trzymać (no i nie będzie problemów z bąblami)

Będzie trzeba się wybrać do Adamsa żeby światełka pomalował na czarno i może klamki się zrobi na czarno i będzie mroczny rycerz

Ten tydz odpado bo mom 2 zmiana.

jakiś czas temu wrzuciłem tam manual

No to wrzucom jeszcze roz,jakby sie komu szukac nie chcialo http://www.forum.alfaholicy.org/zrob_sam/35251-wymiana_folii_ochronnej_na_slupkach_alfa156.html

Sam jestem za GTA lookiem, ale u Ciebie mocno bym się zastanawiał. Nie mówię, że wyglądałoby to źle, ale jasne lampy u Ciebie super kontrastują z czernią.

Czorne beda jeszcze lepsze.

Świetny efekt, gratuluję ;) Chcę tak samo okleić elementy wnętrza i silnika. Zastanawiam się tylko nad srebrną folią. Niestety odstrasza mnie trochę, bo włókno węglowe jest czarne. A chciałbym żeby wyglądało to dość realnie. Jaką folię wyście wybrali? Auto to srebrna GTtka z czarną skórą w środku. Wybrać czarną folię czy srebrną?

też jestem ciekaw ,bo kusi metalik błysk ,org sa okaśne ale carbon kusi mega tylko właśnie jak to wygląda

Starałem się jak mogłem, może nie jestem mega zgrabna rączka ale mnie już tak parzyło że szok. Myślę że kolejne podejścia będą lepsze, ale zawsze jest tak im bardziej się starasz tym bardziej spie... :)
A to jest jeszcze to że aluminium jasne a panel czarny i zawsze będzie coś widać :(

Taaa bajka, ale to cza mieć wprawę w te klocki :), chętnie przymniemy jakieś wskazówki ;p

To odświeżam :)

Zna ktoś oryginalny kod lakieru do konsoli środkowej w 156??

No to ja też sie pochwale :D a co tam 20140210_224931.jpg20140210_225008.jpg20140210_224959.jpg Mialem w fatalnym stanie gałke od zmiany biegów wieć i ja też okleiłem ;)

Widział ktoś z Was może jak wygląda carbon na czarnym aucie?? Przymierzam się do pokrycia dachu folią a'la carbon i zastnawiam się czy będzie pasować. Kolor autka to Nero Fuoco :)

Dzięki, sam nie wiem jak to przegapiłem :o A przejrzałem cały wątek...

Nie na alfie, ale na audi widziałem połączenie o jakim mówisz i wyglądało fajnie.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót