[156] carbon w 156

• Autor wątku Autor wątku Pio84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aha czyli bez 4-paku się nie obejdzie widzę, no ja myślę na razie zrobię na nowo słupki drzwi, i uchwyt do zamykania szyb i drzwi ale zamówię sobie folie alum. szczotkowane.

Ciekawe jak alu będzie wyglądać. :) Długo się zastanawiałem nad aluminium ale doszedłem do wniosku że większej precyzji wymaga i jednak carbon ale jak ładnie wyjdzie to kto wie czy nie zmienię. Czekam na zdjęcia efektów :)

No zamówiłem obie foli i czekam na przesyłkę, może w sobotę czas pozwoli to się zabiorę za to.

Szkoda, że foto kiepskiej jakości. Ale widać, że krawędzie są kiepsko docięte (drugie foto). Gdyby okleina była ciemna to by się "zgubiło" a tak kontrast jest za duży. po drugie mam nadzieję, że na żywo ta folia wygląda lepiej bo z foto wychodzi prawie jak malowana.

Edit: ale nie jest jakoś mocno źle.

No jak na pierwsze podejście z taką folią to i tak mi się udało, do tego zapomniałem gdzie schowałem zestaw nożyków i takim zwykłym do tapet obcinałem, Postaram się fotki zrobić lepsze, te tak na szybko były telem.

Zgodzę się z kolegą wcześniej. Nie da się idealnie obciąć przy dużym kontraście widać każde niedociągnięcie ale ogólnie super (ja nie miałem odwagi walczyć z aluminium :) ). Nada na pewno alfie troszkę świeżości i ożywi środek. :)

Obkleiłem dzisiaj scudetto, może nie w carbon, ale w czarny mat ;)
(zdjęcie, scudetto z allegro :(, założone na czas przeróbki :))
156black.jpg

156blacklogo.jpg

Ostatnia edycja:
Na tym scudetto zwyczajnie go nie ma. Aż tak długo trwało oklejanie, że trzeba było wstawić zastępczy? Wrzuć fotkę w dzień będzie można lepiej ocenić :)

IMG_20110724_120820.jpg

Ja obecnie zmieniłem folie na dwóch przednich słupkach, tylne potrzebują większego demontażu drzwi wiec będzie na potem.

Tak to wygląda w normalnym świetle ;)
(jest parę niedociągnięć, ale ciężko je wypatrzeć :))

Będzie trzeba się wybrać do Adamsa :) żeby światełka pomalował na czarno :) i może klamki się zrobi na czarno i będzie mroczny rycerz :)

Załączniki

• scudetto.jpg
    scudetto.jpg
    433.2 KB · Wyświetleń: 880
  • scudetto_makro.jpg
    scudetto_makro.jpg
    347.2 KB · Wyświetleń: 496

Będzie trzeba się wybrać do Adamsa :) żeby światełka pomalował na czarno :) i może klamki się zrobi na czarno i będzie mroczny rycerz :)

o ktorych swiatełkach mowisz przednich czy tylnich?

Sam jestem za GTA lookiem, ale u Ciebie mocno bym się zastanawiał. Nie mówię, że wyglądałoby to źle, ale jasne lampy u Ciebie super kontrastują z czernią.

Amortyzatory
Powrót