• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] 156 Blu Pegaso jtd 2000r

wlasnie tego sie boje ze zrobie progi i potem bedzie na wieczne niezrobienie :) tylko wiadomo wszystko sie rozbija o $$$ ale kalkulacje chyba ida jednak o malowaniu 2 zderzakow i progow z tym ze progi gta i przedni gta od autods

przyjechał do mnie boczne kierunki, teraz jeszcze nerki i gril w czarny kolor i bedzie wsio, po 10 zamawiam swiatła przednie gta look, oraz przedni zderzak gta oraz progi z autods bo na 90% one beda szły bo sportpacka progow ciezko dorwac w stanie bdb
przed:

160.jpg

po:
161.jpg

162.jpg

kierownica po odnowieniu 1000km przejechała:

163.jpg

mnie osobiscie, białe bardziej podchodzą

jasne kazdy ma swoje zdanie :) ale ja juz patrze na calosc tego samochodu czyli czarny gril i nerki plus felgi gta w ciemnym silver :) wszystko musi sie zgrac tylko nie wszystko niestety odrazu :(

jasne kazdy ma swoje zdanie :) ale ja juz patrze na calosc tego samochodu czyli czarny gril i nerki plus felgi gta w ciemnym silver :) wszystko musi sie zgrac tylko nie wszystko niestety odrazu :(

rozumiem, idziesz w czerń...

Ciekawe, czy nie będzie parować, bo chinole niestety takie są.

mam jedna lampe od pasazera depo swieci bajka ale sa tez tyce kiedys mialem w innym aucie i faktycznie parowały

dzis juz zamowione zostały lampy przednie beda pewnie w poniedzialek, jeszcze sie bije z myslami co z progami zrobic, najchetniej bym zrobił progi sp ale ciezko dorwac w dobrym stanie ;/ bo do progow gta najlepszy byłby zderzak przedni tez gta ale moj jest w bdb stanie bo jak by byl porysowany wypiaskowany czy cos ale nie...

decyzja bedzie podjeta po weekendzie...

Szedł w sport pack. Wygląd GTA w najsłabszym dieslu to chyba średni pomysł.

szukalem 2,4 140 i byly same kib...takie te nasze alfy i skoro sie trafiła bdb sztuka ale w 105 to coz brałem zawsze program ewentualnie wtrysk nitro moge zalozyc juz mialem nosa w innym aucie to i w tym moge miec ...

Ja przecież nie śmieje sie z silnika i nie umiejszam mu. Miałem 3 auta z tym silnikiem . Ciągle używam go w aucie ,,codziennym".
Po prostu dla mnie upodabnianie 156 do GTA to coś w stylu nalepek M gmbh w autach bmw z silnikiem 1.8 czy dieslem.

dla mnie osobiscie to pakiet stylistyczny bo seryjny jest tylko sp ktory ma dodatkowe progi..ktore ciezko dorwac w stanie zadowalajacym

no i stało sie zamowilem progi i zderzak przedni gta dzis dojda lampy i moze pod blokiem uda sie zamontowac bo zderzak juz poodkrecany :) bardzo mało roboty z przednim zderzakiem sadzilem ze bedzie duzo wiecej pracy zeby go odczepic

Daj foty tych kitów

kitow? znaczy sie zderzakow? jak dojda to wrzuce zdj jak sa spasowane itd
zdarzylem lampy i zderzak przykrecic i zaczeło u mnie lac....jutro jak nie bedzie deszczu zrobie pare fot swiateł

wczoraj montowane dzis foty lamp moze po poludniu uda mi sie pomalowac grill i nerki na czarno i bedzie komplet

281.jpg

Ale super fotka!!! Świetny lakier. Co z tą tablicą? Bez ramki?

Nie maluj nic na czarno. Zobacz jaka jest ładna.

Amortyzatory
Powrót