Alfe kupilem 25 listopada 2016, długo długo szukałem 2.4 jtd ale albo niewypał albo bez podłogi, przeglądając ogłoszenia na olx znalazłem 1.9 jtd 50 km ode mnie mowie dobra przynajmniej można ja zobaczyć, wersja golas 1 poducha do tego nie sprawna, błąd abs i ręczny, brak oc ale za to świeżo po przeglądzie i z zapasem filtrów w bagażniku- cena tu własnie wszystko zadecydowało w związku z tym ze 25 list kończyło się oc cena była bardziej jak dobra, szybkie sprawdzenie podłogi i postanowiłem ja nabyć.
Tuż po kupnie pierwsza sprawa była wymiana wahacza górnego od kierowcy, następnie dywaniki gumowe bo były paskudne, skora od szwagry100 wraz z kierownica skórzana i kołem zapasowym bo brak, szybko zamówiłem po taniości środkowa konsole carbon bo u mnie żadna wersja czyli srebrne tarcze i srebrne wykończenie. Ale i tak tuz zaraz po zgaszeniu silnika w domu zrobiłem jeszcze inna rzecz
usunąłem ala chromy wokoło nawiewów klamek i innych, ktoś chciał zrobić po lift ale nie wyszło ;/ dodatkowo do carbonu doszedl plastik wokolo radia zeby nie bylo dziury.
Abs zrobiony okazał sie bezpiecznik
Przy 240200 zrobiłem rozrząd i wszystkie filtry oraz świece bo działała 1, oraz naprawiłem sterownik grzania swiec
Z planów szprychy 17 na lato i pewnie zderzak ala gta bo w tym kolorze bardzo mi się podobają
oraz albo progi sport pack albo ala gta. Swiatła przod ala gta, grill na czarno oraz tylne swiatla czarne novitec
Parę zdj będzie cieplej żeby umyć auto wstawię z sesji bo troszkę zdj cykam
Tuż po kupnie pierwsza sprawa była wymiana wahacza górnego od kierowcy, następnie dywaniki gumowe bo były paskudne, skora od szwagry100 wraz z kierownica skórzana i kołem zapasowym bo brak, szybko zamówiłem po taniości środkowa konsole carbon bo u mnie żadna wersja czyli srebrne tarcze i srebrne wykończenie. Ale i tak tuz zaraz po zgaszeniu silnika w domu zrobiłem jeszcze inna rzecz
Abs zrobiony okazał sie bezpiecznik
Przy 240200 zrobiłem rozrząd i wszystkie filtry oraz świece bo działała 1, oraz naprawiłem sterownik grzania swiec
Z planów szprychy 17 na lato i pewnie zderzak ala gta bo w tym kolorze bardzo mi się podobają
Parę zdj będzie cieplej żeby umyć auto wstawię z sesji bo troszkę zdj cykam
Ostatnia edycja: