[155] Tunning [by Kelban]

• Autor wątku Autor wątku Kelban
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
sygnatura: - wprowadzona 2 dni temu jako experyment po rozmowie z borbetem usunieta

reklamowanie:
czego Facebooka?
taki temat istnieje na kilku forach i dopiero tu ktos mi zarzucił reklamowanie facebooka ?
to śmieszne :D
a to ?
http://www.forum.alfaholicy.org/tuning/38769-156_alfa_rwd.html

Temat założony w lipcu a ostatnia aktualizacja w sierpniu

i jakoś sie nikt nie czepia

ponadto wszsytkie zdjecia sa umiesczne napier tu potem na FB = a przynajmneiij sie tam staram aby było !
jak kolega i koledzy wturujący preczytaki by wszystkie tematy całe 16 stron to napewno zwrócili by uwage ze temat FB pojawił sie dlatgo gdyż zamieśiełme nie linki tylko foty z miniaturami co spowodowało że nei dało sie ich ogladac a temt strasznie zamulał
a linki na image shack czasmi wygasaja
dlatego prze oststni 5 dni podmieniłem prawie 505 wszystkich linków nanowe bo tamte już zostały skasowane !
i za pół roku znowu nie bedą działać

oczywiście można temat zdjac zalednie 50.000 razy została wyświetlona płatna reklama google dzieki nie mu

jak do tej pory wszystkie projekty łącznienie nie miały tyle wyswieteleń - ba łącznie moze miały 10.000 - why moze dlatego ze normalnego czlowieka z wypłata 3000 to poporstu nie nieteresuje tunning za 100.000 auta ktore jest warte 4000 zł

całośc robie z pasji i szacunku do moich kolegów zresztą opisałem to wcześniej

tutaj
http://www.forum.alfaholicy.org/tuning/35373-155_tunning_kelban-14.html

zastanwiam sie co jest powodem tej napaści ?
zazdrość?
zawiść?
zmuszenie mnie do zapłacenia komuś za to ze tu coś pisze?

WTRĄCENIE:
pod koniec roku bedzie artykuł w jednej z gazet o tym aucie i to mi zapłaca za niego 3000zł

Kolego,

Poziom niedbałości w pisowni twojego posta świadczy o brak szacunku dla innych userów. Przeciez to nawet przeczytać ze zrozumieniem trudno :/

To nie czytaj jak Ci się nie podoba , wogóle jak jestes zbulwersowany faktem że coś takiego się zamieszcza to po co tu zaglądasz? Żenująca postawa z twojej strony.

Mógłbyś zmniejszać rozdzieloczość tych zdjęć bo teraz ogladanie ich jest męczące.

temat ten poruszyło kilkoro twoich kolegów (moich tez) na poprzednich stronach tego tematu

z przykrością musze powiedzieć żę głosy były za i przeciw -

za zmiejszaniem - łatwiej sie otwierają
przeciw - dużo gorsza jakość - nie widac szegółów na niektórych zdjeciach było to b. istotne

dlatego też ktoś podsunął - myśl miniatur - miniatury upadły bo po tym jak zamieściełem je zamiast linków - forum zamuliło - serwer nie wytrzymał

wiec teraz daje kilka linków - jak kogoś ciekawi to moze wejść na fb - założenie fikcyjnego konta 1 minuta i juz !! TAM jest zdjec dużo wiecej i o duzej rozdzielczośći oraz FILMIKI w HD o przebudowie

mam nadzieję kolego ze to jakoś mnie tłumaczy a jeżeli nadal to nie wygodne to spocjalnie dla ciebie założe jakies fikcyjne konto na FB i dam tu login i hasło by kazdy mógł sobie wejśc i lookac :D

ale lol to głupi pomysł ....:D

Ostatnia edycja:
dziś przygotowano drzwi do podkąłdowania + błotniki - efekt zajefajny :D

@sikor155 -
192.jpg

szkoda że nie Alfa Rosso ;)

Ostatnia edycja:
szukam lusterek

szukam lusterek zewnentrznych zwyklych do155 1.7 96r. w okolicach czewy
prosze o kontakt na emaila pol629@wp.pl:)

dziś już jestem wyspany i dalej widzę tam Lagunę :)

Potwierdzam to Laguna I . Napatrzyłem się na taka aż mi bokami wychodziło. :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót