buhahaahah
ale mnie rozbawiły te dziecinady
darmowa reklama lol
czego darmowa reklama
sprzedaży opon ? sklepu internetowego którego nie ma?
boże to jest mega śmieszne że jakis zawistny i śmieszny człowieczek sie czepia
moje peinidze robie z nimi co chce
nie widze powodu dlaczego mam sie tłumaczyć dlaczego porjekt nie jest dokończony
nie jest bo nie jest serce do niego staciłęm jak mi silnik zepsuto i powidzino ze to nie ich wina a polskei sądownictwo jest opieszałe
to prawda wydałęm kupę pieniedzy
i co z tego ? Nie mam czasu przy tym siedzieć przez budowe tego auta zaniebdałem firmę i rodzinę auto sobie pewnei rok postoi i potem je sończe ale nie mam juz ciśnienia poporstu nie chce mi sie
pan tapicer tez ma wyjeb.... zresztą nie ma o co bić piany
a pan prowodyr buhahahah chcesz mnie oceniać? pokarz co osiągnełes a potem, pogadamy jednym tematem wprowadziłęm wieej nowośći do tego forum niż ty sam zwoim NOWYM zwistnym pisaniem głupot
"bo ci przeszkadza na ulicy? powiedz zabiore go i postawie w garażu ]]
nie mam czasu na ten samochód
nie mam siły sadzic sie z fiatem
nie mama dodatkowych 30.000 by dokończyć co zrepsuli
mam ochote go sóńczyć - kiedyś
mam chęc nim pojeździć
mam czas jak masz ochote zaprosić cie na piwo

to sobie pogadamy
ass odpisano na post 3 rano - nie mam czasu nawet na to by sie wyspac
---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:09 ----------
tak, ja tez nie mam o czym pisac z kolega ktory brak wiedzy nadrabia jakas zenada o poziomach i placzliwym spamem. daswidania

tak, nie bulwersuje sie tylko zapytalem sie normalnie jak to jest mozliwe ze wrak wozu i czyjes wytwory wyobrazni polaczone z lansowaniem sie na Fejsie daly w rezultacie temat z najwieksza chyba iloscia wyswietlen i komentow na naszym Forum? Jak mozna sie podniecac czyms co nie istnieje, a wystarczy podjechac na podworko warsztatowe gdzie woz gnije 2 lata ?????. Jestem tutaj nowy wiec stad moje pytanie, myslalem ze nie promujemy bajkopisarzy i ludzi ktorzy Alfe wysylaja na szrot? Jak dla mnie szkoda wozu ale wazniejsze jak widac bylo towarzystwo wzajemnej adoracji "zwiazane" z tym wyimaginowanym "tuningiem" ktore ciagnie ten temat. Pozdrawiam.
jestem tu nowy no jestes
naszym forum oo włąsiciel sie znalazł
użytkownik od 156 mnie krytykuje no no no
i to jeszcze z 3 miasta
i to jeszcze ten z którym wtrz w trzarz sie widziałęm który mi powiedział że sie nie znam na samochodach
i jeszze samochód stoi 2 lata buhahahahahah do tapicera trafił w sierpniu 2011 więc 4 miesiace to 2 lata no ładnie
zresztą po co sie tłumacze ?
hmm
moze dlatego ze nie lubie krzykaczy i opowiadaczy bajek
a wam nalezy sie chyba troche prawdy
ci z was któzy sami przyjechali i ze mna w pocie czoła grzebali w alfie wiedza o czytm mówie

to jest nie do pojacie jak można napisać ze auto stoi 2 lata gdziec tam jak od lipca 2010 roku jest w nim gmerane
czyli od wykręcenia pierwszej srubki minęło 1 rok i 4 miesiace a ja tu słysze ze auto stoli 2 lata gdzieś pod płotem
ech szkoda słów