• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] Tunning [by Kelban]

• Autor wątku Autor wątku Kelban
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
KILKA DNI TEMU PISAŁEM O NOWYCH WZORACH FELG I O 2 TAKICH CO IDEALNIE WPASOWWUJĄ SIE DO STYLU ALFY

W DNIU DZISIEJSZYM ZAMIESCIŁĘM WSZSYTKIE JAKIE MIAŁEM TAPETY

z felgami na Faceooku - oraz 2 fimy o tym jak sie robi felgi i jak sie je promuje z ślicznymi paniami :P częsciowo ubrane :D

sory za duże litery

prawdopodobnie bede móg przekazać 5 talonów o wartości 500 zł każdy dla forumowiczów :D
dlaczego prawdopodobnie - ponieważ musze to dogadać z producentem felg :D

ale założenia są takie ze bede miał do rozdania 5 talonów o wartości 500 zł każdy na komplet felg :D

Ostatnia edycja:
Aj z tym Twoim facebookiem, ja tam ni cholery nic nie mogę znaleźć, a tak na wielkim marginesie możesz udostępnić mi zdjęcia swojej Belli, tylko mi z facebookiem nie wyskakuj :-) bo ja się tam nie orientuję heh, a żonie chciałem pokazać, a nie zapisałem sobie linku a teraz tam nie mogę znaleźć?

Tomku
no właśnie dlatego dałem je na Fb bo te linki które były na image shack już nie działaja ;/

Ostatnia edycja:
Witam.
Widze, że za długo tu nie zaglądałem i temat poszedł w dziwnym kierunku.
Temat jest o tuningu i prezentacji projektu. Wcześniejsze strony postaram się przejrzeć w miare wolnego czasu.
Prezentacja projektu a robienie show i pisanie o:
-cały czas o facebooku
-konkursach
-felgach z konkursów
-rozmowach z samym sobą
-wyjaśnianiu wcześniejszych konkursów i tego co znowu poszło nie tak
jest nie do przyjęcia w mojej opinii i jeżeli temat będzie dalej realizowany w tak kawiarniany sposób to po prostu poleci.
Sam czytałem z zaciekawieniem, ale od jakiegoś czasu zaczyna być to męczące.

Apeluję więc o powrót na dobrą drogę (pierwszy i ostatni raz), bo szkoda by było aby taka ilość pracy i serca nie mogła być przedstawiona szerszej publiczności.

do pana moderatora:

samochód w lakierni
nie ma o czy pisać ;/

chyba z e o tym ze zastanwaiem sie nad tym by wszystko zmienić
i zacząć od nowa

a dokałdnie zrobić drua alfę by mieć parkę !
tak dużo zrobiłem ale jednoczęsnei tak dużo jest fajnych pomysłów z ta tez tak wiele innnch temató które maja nakreślić nowy projekt
coś dołoże w tm projekcie a moze coś wiecej nie emniej dojrzewam by zrobic drugie auto już w innym stylu !

temt sie rozwinął jest juz duzo bardiej obeszerny niż keidyś dzie wkeljało sie zdjęcia teraz żyej włąsnym życiem życiem tych który tu pisz aa pisza o problemach i o tym jak to jest byc runerm o każdym aspekcie teunnnoiwania - i o tym jakie to niesie wyżeczenia - zona kochanka brak sexu brak snu i tak dalej

ale postarm sie porawić

obiecuje

Ostatnia edycja:
hm...jak myslisz nad zrobieniem drugiej alfy to mam taka dla ciebie...mozesz moją tak zrobic...z checia Ci ją udostepnie...i w miare mozliwosci czasami pomoge...

ta druga chce cabrio z szklanym dachem :)

---------- Post dodany o godzinie 21:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:26 ----------

Dokładnie thing te są boskie, chciałbym je mieć:)))

nie ma sprawy :D

moge sie podjac by je dla was załatwić
wkońcu jestem ich dystrubotorem - ba bedę mógł je załatwić taniej :D

Ostatnia edycja:
mam foty z przygotowania na lakierni - postaram sie wkleić !

Ostatnia edycja:
tak :D

wesja cabrio z szkalnym dachem

przyladam sie konsrukcjom imechanizmom wiec to moze być już moze w przyszłym roku

Ostatnia edycja:
A więc życzę samych sukcesów. Kelban, na gg puszczę Ci jutro wiadomość, mam nadzieję, że jakoś mi pomożesz dojść do celu. Pzdr 4 U

Mogę tylko podziwiać. Niestety, nie na moją kieszeń, ale miło popatrzeć. Zdjęcia podnoszą na duchu. Serdecznie gratuluję realizacji wszelkich pomysłów - jak będziesz kiedyś w Przemyślu, to koniecznie daj znać, to kumplom gały powyłażą.

Witam.
Widze, że za długo tu nie zaglądałem i temat poszedł w dziwnym kierunku.
Temat jest o tuningu i prezentacji projektu. Wcześniejsze strony postaram się przejrzeć w miare wolnego czasu.
Prezentacja projektu a robienie show i pisanie o:
-cały czas o facebooku
-konkursach
-felgach z konkursów
-rozmowach z samym sobą
-wyjaśnianiu wcześniejszych konkursów i tego co znowu poszło nie tak
jest nie do przyjęcia w mojej opinii i jeżeli temat będzie dalej realizowany w tak kawiarniany sposób to po prostu poleci.
Sam czytałem z zaciekawieniem, ale od jakiegoś czasu zaczyna być to męczące.

Apeluję więc o powrót na dobrą drogę (pierwszy i ostatni raz), bo szkoda by było aby taka ilość pracy i serca nie mogła być przedstawiona szerszej publiczności.

co więcej: tutaj jest wyraźne złamanie regulaminu forum, a dokładnie pkt 18 który brzmi:

Zamieszczanie reklam bez zgody administracji w postach, tematach, sygnaturze, avatarze lub na PW jest surowo zabronione. Wyjątkiem są przypadki, kiedy użytkownicy potrzebują danej usługi, a Ty oferujesz swoją pomoc.
Ostrzeżenie: 10 pkt

a teraz spojrzyjcie na sygnaturę założyciela tematu i będziecie wiedzieć o co chodzi. Regulamin chyba obowiazuje wszystkich? No, chyba że administracja wyraziła, zgodnie z regulaminem, na to zgodę.

straszeniem ? tylko zwracam uwagę na fakt. Dlaczego niektórzy mogą sie nie stosowac do regulaminu ? To dotyczy wszystkich go łamiacych - jesli w podpisach czy postach reklamują cos bez zgody administracji - należy zwracać na to uwage. to wszystko.
W tym watku mamy naprawde sporo przykładów reklamowania FB, produktów, konkursów komercyjnych itp itd.... i swojej... korporacji.

sygnatura: - wprowadzona 2 dni temu jako experyment po rozmowie z borbetem usunieta

reklamowanie:
czego Facebooka?
taki temat istnieje na kilku forach i dopiero tu ktos mi zarzucił reklamowanie facebooka ?
to śmieszne :D
a to ?
http://www.forum.alfaholicy.org/tuning/38769-156_alfa_rwd.html

Temat założony w lipcu a ostatnia aktualizacja w sierpniu

No to po miesiącach rozważania rożnych opcji zdecydowaliśmy zrobi Alfe 156 z silnikiem przed tylną osią czyli RWD. Miała by AWD, ale z przodu, jak wiecie, jest strasznie ciasno, poza tym AWD to dodatkowa masa i nie optymalne rozłożenie masy, a ma to być zabawka na tor.

Pewnie, że pomysł jest wariacki dokładnie jak my jesteśmy. Ta Alfa ma by ostatnią przymiarką do zbudowania maszyny na kratownicy przestrzennej.

Wspawamy klatkę i kratownice samonośną do budy by do niej wpiąć zawieszenie i silnik, dodatkowe uturbienie, wszystkim ma sterować zewnętrzny komputer typu stand alone.

Prace rozpoczęliśmy od zakupów komputera, wzmocnienia półosi i innych drobiazgów oraz wyciągnięcia silnika. http://japspec.pl/tuning/alfa-rwd

więcej zdjęć na fejsie http://www.facebook.com/pages/japspecpl/147933898578192

i jakoś sie nikt nie czepia

ponadto wszsytkie zdjecia sa umiesczne napier tu potem na FB = a przynajmneiij sie tam staram aby było !
jak kolega i koledzy wturujący preczytaki by wszystkie tematy całe 16 stron to napewno zwrócili by uwage ze temat FB pojawił sie dlatgo gdyż zamieśiełme nie linki tylko foty z miniaturami co spowodowało że nei dało sie ich ogladac a temt strasznie zamulał
a linki na image shack czasmi wygasaja
dlatego prze oststni 5 dni podmieniłem prawie 505 wszystkich linków nanowe bo tamte już zostały skasowane !
i za pół roku znowu nie bedą działać

oczywiście można temat zdjac zalednie 50.000 razy została wyświetlona płatna reklama google dzieki nie mu

jak do tej pory wszystkie projekty łącznienie nie miały tyle wyswieteleń - ba łącznie moze miały 10.000 - why moze dlatego ze normalnego czlowieka z wypłata 3000 to poporstu nie nieteresuje tunning za 100.000 auta ktore jest warte 4000 zł

całośc robie z pasji i szacunku do moich kolegów zresztą opisałem to wcześniej

tutaj
http://www.forum.alfaholicy.org/tuning/35373-155_tunning_kelban-14.html

zastanwiam sie co jest powodem tej napaści ?
zazdrość?
zawiść?
zmuszenie mnie do zapłacenia komuś za to ze tu coś pisze?

WTRĄCENIE:
pod koniec roku bedzie artykuł w jednej z gazet o tym aucie i to mi zapłaca za niego 3000zł

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót