Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
O to właśnie chodzi, ma być twardo i głośno, łącznie ze smrodem nie przepalonej wachy w środkuŻadnych kompromisów
![]()
Ma ktoś sprawdzony sposób na łatwe usunięcie tego szitu wygłuszającego??
A próbowałeś podgrzać?
Kładzie się maty na gorąco bo stają się elastyczne to i po pogrzaniu powinny całkiem przyzwoicie odchodzić. Opalarka w dłoń i przetestować![]()
O to właśnie chodzi, ma być twardo i głośno, łącznie ze smrodem nie przepalonej wachy w środkuŻadnych kompromisów
![]()
Na pewno, muszę poszukać ponownie bo gdzieś widziałem przednie mocowania amorków z regulacją kąta. Później będę celował pewnie w jakiś gwint. Heble na przód 4-tłoczek Brembo ze 166 z tarczą 305mm z FC, tył ostatnio wymyśliłem 2-tłoczek z Mercedesa W201 także zęby z kierownicy będę wyciągałRegulator siły hamowania zaaplikuję sobie do środka regulowany ręcznie. Myślę że w 2 lata dam radę się z tym wszystkim uporać i na 2014 auto będzie gotowe tak jak tego chcę. Silnik zostawiam na koniec bo i tak na torze na początek i serii nie ogarnę tak jak trzeba.
Zobaczymy czy ja sam będę w stanie zdobyć takiego skill'aWiem że przeciętne auto z dobrym kierowcą objeżdża teoretycznie dużo szybsze fury więc jak już będę ogarniał jak trzeba to może uda się Alfie powrócić na szczyty, przynajmniej na trackdayach itp
![]()
BTW, najlepiej różnice widać na torach kartowych gdzie 68KM Aygo objechało 305KM Focusa![]()
O! Za ten wzór będziemy Cię kochać Grzybek
Pawlo - się czyta, się wie![]()