Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dystanse przykreca się osobno gdy zmieniasz rozstaw śrub lub przechodzisz na 5 śrub z czterech lub odwrotnie, jak dystans posiada taki sam rozstaw śrub to śruby kół trzymają dystansCzy dystanse przykręca się osobnymi śrubami i potem wkręca się śruby koła w dystanse, czy po prostu dobiera się dłuższe śruby?
... jak dystans posiada taki sam rozstaw śrub to śruby kół trzymają dystans
Koniecznie, trzeba uważać na długość śrubCzyli będę musiał dobrać dłuższe śruby jak rozumiem?
od nich kupowałem te 15mm, dystanse bardzo dobrze wykonane, pasują bez problemów.
Gratuluję auta.155 to Bella MachinaNo i dzisiaj umówiłem Bellę z "konserwatorem zabytków". Podobno jak na jej wiek nie jest tak źle. Znalazła się jedna mała dziurka pod purchlem w podłodze. Ruda atakujewięc trzeba szybko działać puki stan Belli na to jeszcze pozwala.
Trzęsę gaciami żeby nie było tak jak na zdjęciu. Z zewnątrz wszystko wygląda ok, ale... różnie może być. Jak będą małe ogniska korozji to chyba będzie można wrzucić wstawki i to pospawać?
Pokaż załącznik 102530
Także śmiało do sklepu po gogle do spawania możesz lecieć
Nadkoli tylnych nie ma,reparaturek też.Wszystko ręczna robota Cię czeka![]()
![]()
Kiedyś na praktyce nawet mi nieźle szło spawanie gazowe.
Ha,ha,ha
A czy ktoś ma jakiegoś linka do nowego panelu nadkoli i ewentualnie jaki to jest numer OE? Bo coś nie mogę nic znaleźć.
... To przynajmniej kiedyś będę się mógł pochwalić, że 155 to prawie ręczna produkcja.