S
Speedy
Guest
Piękna!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Piękna!
Łukaszu!mam nadzieję że spotkamy się kiedyś na jakimś piwku,póścimy wodze fantazji na tamat 155 i będzie to najsmaczniejsze piwo jakie piłem!!!!ha,ha!!
Jestem jak najbardziej zaZnalazł się kolejny świr taki jak ja
Artek Ty lepiej ogarniaj sobie termin w przyszłym roku na zlot bo ja tam będę i mam nadzieję że Ciebie tam nie zabraknie.Andrzej będzie grzybka też się zwerbuje i możemy siedzieć do rana w doborowym towarzystwie
Już nie mogę się doczekać a dopiero co tegoroczny zlot się zakończył hehe
To jak tak teoretycznie zapytam.Na ile byś ją wycenił bo jak wiadomo inna jest percepcja postrzegania kupującego a inna sprzedającego![]()
Ha,ha!!zrobię wszystko aby być!!!na zlocie!trzeba się jeszcze zorganizować na kolejny zlot FORZAITALA,bo jak zrobią w Oborach to musi być grubo!!!wszystkie 155 trzeba będzie zaprosić!
!!
Sikor155!miałeś być chyba na ostatnim spocie??V-ka się ogarnia i będzie cacy!!!!
Ha,ha!!zrobię wszystko aby być!!!na zlocie!trzeba się jeszcze zorganizować na kolejny zlot FORZAITALA,bo jak zrobią w Oborach to musi być grubo!!!wszystkie 155 trzeba będzie zaprosić!!!
Jeżeli to by była igła na 100% to jestem w stanie dac 8-10 koła za niąCzy taka kwota daje do myślenia?
Oby nie skończyło się tylko na gadaniu że zrobie wszystko by tam być hehe.Miałem jechać na Forzę w tym roku ale siana mi już zbrakło a bez auta na zloty już nie jeżdżę.W tamtym roku byłem bez auta i myślałem że mnie ch... strzeli.A co do zaproszenia wszystkich 155 to móię Ci od razu-zapomnij.Oby udało się by przyjechali ci co mają przyjechać i już będzie wesoło uwierz miA jak nie wierzysz to poczytaj relację z tegorocznego zlotu to uwierzysz
No dobra,poniosło mnie!relację czytałem i wierzę!
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
W końcu jakaś normalna propozycja hehe.Uwierz mi że za swoją to wołał bym 10k jak bym miał sprzedawać.
Artek to było czysto teoretycznie ale to już jest cena do przyjęcia.Ja nie kupiłem swojej by ją sprzedawać.Z Q4 tak było ale szybko doszedłem do wniosku że zostaje.Sam osobiście byłem ciekawy po ile mogą chodzić zadbane 155 V6.
Rozumiem Łukaszu!tylko ile u nas w kraju jest zadbanych 155V6,ile jest zadbanych 155 ogólnie?takich które cieszą oko i ucho!!na nasze realia ta cena powiedzmy jest ok.ale czy ktoś,kto wpakował forsę,czas i serce w taką Alfę która w złe dni poprawia chumor,cieszy wyglądem i łamie serce i umysł dzwiękiem będzie chciał ją sprzedać za 10k?wątpię!za te pieniążki nic z taką charyzmą nie da się kupić!
Panowie to jest jakaś chorobaprzeglądając forum widzę, że 90% posiadaczy 155 chce mieć ich więcej (łącznie ze mną
).
Jak się już raz zachwycisz 155 jesteś stracony, inne auta przestają istnieć...
Ostatnio tak postawiłem swoją na podwórku, żebym mógł w trakcie oglądania tv sobie na nią spoglądać :wacko:
Artas reguluj zawory i naprawiaj lewy błotnik bo szkoda żeby coś poważniejszego z tych pierdółek wyniknęło.