Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Coś ta v6 zagrzać miejsca nie może.
Nie ma wątpliwości,że to jedna z najlepszych na forum.
A zawory w niej klepią czy już to ogarnąłeś? Ja pokaże wam moją jak ją poskładam.Właśnie zakończyła wędrówkę i już zostaje u mnie!!!!
Grzybek!!do zobaczenia na kolejnym spocie!!!!!!
To może sobie otworzymy nowy temat 155V6 z fotami i ciekawymi mykami w naszych Alfach? aGrzybek do wiosny musi kupić V6 żeby należeć do naszego klubiku bo ten gościu jest też zdrowo zakręcony i pije![]()
Szklane gadzety musisz mieć a i popitce nie zapomnijA dostanę na początek wstęp jako gość honorowy z 2.0??
Tu nie chodzi o szybkość tylko o dostojeństwo a Q4 tego nie posiada, tak uważamkupno Q4 za granicą...
kupno Q4 za granicą...
Tu nie chodzi o szybkość tylko o dostojeństwo a Q4 tego nie posiada, tak uważam
Zawsze możesz wziąć diesla ode mnie, bo ja też chcę benzynkęOj chlopaki, ale sobie słodziciejeszcze nie widziałem takiej eksplozji samozadowolenia odnośnie 155 v6
Fajnie że są tacy ludzie, ktorzy mają zdrowe podejscie do prawdziwej motoryzacji
ja też kocham ten model i powiem wam ze coraz mniej myśle o kupnie diesla. Tylko gdzie ja teraz kupie dobre V6? Pozostaje chyba tylko stworzenie sobie czegoś samemu lub kupno Q4 za granicą...
Normalny silnik przystosowany do sportu ? Rafał mało wiesz o silniku Lamprediego. To jest wyczynowa jednostka która trafiła pod maski Fiata i Lancii bo nie było jeszcze księgowych. Ten silnik jest lepszy nawet niż aluminiowy Satty a Guy Croft do tej pory twierdzi że to najlepszy motor a facet ma pojęcie o silnikach i wie o czym mówi.to coś to silniki i koncepcja ich tworzenia zaczerpnięta w prostej linii ze sportu a nie jak w q4 normalny silnik przystosowany do sportu. W aluminiowcach to po prostu czuć aż czasami ciary przejdą po plecach i wcale nie trzeba mieć do tego 300km.