155 & 155

Coś ta v6 zagrzać miejsca nie może.
Nie ma wątpliwości,że to jedna z najlepszych na forum.

To może sobie otworzymy nowy temat 155V6 z fotami i ciekawymi mykami w naszych Alfach? aGrzybek do wiosny musi kupić V6 żeby należeć do naszego klubiku bo ten gościu jest też zdrowo zakręcony i pije:D

Ostatnia edycja:
To może sobie otworzymy nowy temat 155V6 z fotami i ciekawymi mykami w naszych Alfach? aGrzybek do wiosny musi kupić V6 żeby należeć do naszego klubiku bo ten gościu jest też zdrowo zakręcony i pije:D

Dobry pomysł Andrzeju!!!a Grzybek jeżeli pije tyle co V6,to zostaje przyjęty!!!:D!!!

Zajebiście się Was czyta,normalnie serce się raduje a w oku łza się kręci że są tacy ludzie jeszcze jak MY.
Andrzej zakładamy ten dział a Ty jako nasz guru starszy wiekiem i jako mod masz do tego pierwszeństwo więc działaj:)

Jasna sprawa, pierwsza sesja może być jak zaczniesz coś robić przy tym 3.0;)

Czyli co?będziemy uczęszczać na wykłady o V6?ciekawe kto dłużej wytrzyma,My czy nasze V6!!?ha,ha,ha!!:D!!Andrzej!zaczynaj ćwiczyć!!;)!!!!

Oj chlopaki, ale sobie słodzicie :D jeszcze nie widziałem takiej eksplozji samozadowolenia odnośnie 155 v6 :D Fajnie że są tacy ludzie, ktorzy mają zdrowe podejscie do prawdziwej motoryzacji :) ja też kocham ten model i powiem wam ze coraz mniej myśle o kupnie diesla. Tylko gdzie ja teraz kupie dobre V6? Pozostaje chyba tylko stworzenie sobie czegoś samemu lub kupno Q4 za granicą...

Kuźwa, my to chyba wszyscy po jednym ojcu bo myślę tak samo:D Q4 jest fajne ale nie ma tego "czegoś":)

to coś to silniki i koncepcja ich tworzenia zaczerpnięta w prostej linii ze sportu a nie jak w q4 normalny silnik przystosowany do sportu. W aluminiowcach to po prostu czuć aż czasami ciary przejdą po plecach i wcale nie trzeba mieć do tego 300km.

Oj chlopaki, ale sobie słodzicie :D jeszcze nie widziałem takiej eksplozji samozadowolenia odnośnie 155 v6 :D Fajnie że są tacy ludzie, ktorzy mają zdrowe podejscie do prawdziwej motoryzacji :) ja też kocham ten model i powiem wam ze coraz mniej myśle o kupnie diesla. Tylko gdzie ja teraz kupie dobre V6? Pozostaje chyba tylko stworzenie sobie czegoś samemu lub kupno Q4 za granicą...
Zawsze możesz wziąć diesla ode mnie, bo ja też chcę benzynkę :D :D :D

Co do autka z wątku - bardzo ładna sztuka :)

Panowie tylko mam małą prośbę do was...:)Podajcie nazwę tematu jaki teraz będziecie zakładać o V6....:DTutaj się bardzo fajnie śledziło i bez wątpienia tamten temat będzie taki sam...:)

to coś to silniki i koncepcja ich tworzenia zaczerpnięta w prostej linii ze sportu a nie jak w q4 normalny silnik przystosowany do sportu. W aluminiowcach to po prostu czuć aż czasami ciary przejdą po plecach i wcale nie trzeba mieć do tego 300km.
Normalny silnik przystosowany do sportu ? Rafał mało wiesz o silniku Lamprediego. To jest wyczynowa jednostka która trafiła pod maski Fiata i Lancii bo nie było jeszcze księgowych. Ten silnik jest lepszy nawet niż aluminiowy Satty a Guy Croft do tej pory twierdzi że to najlepszy motor a facet ma pojęcie o silnikach i wie o czym mówi.

Amortyzatory
Powrót