Lukasz A.
Moderator
Ha,ha!!Łukaszu gdyby jeszcze V-ka miała taki środeczek to bym chyba mieszkał w nich!!!!!
Uwierz mi że ja też.Muszę to kiedyś ogarnąć bo mnie trafia jak to widzę i nie żartuję.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ha,ha!!Łukaszu gdyby jeszcze V-ka miała taki środeczek to bym chyba mieszkał w nich!!!!!
Uwierz mi że ja też.Muszę to kiedyś ogarnąć bo mnie trafia jak to widzę i nie żartuję.
Ha,ha!Łukasz!taki środek w jasnych skórkach z drewienkiem i podgrzewanymi fotelami!...CZAD!!!!wsiadzasz,odpalasz,ruszasz i zapominasz o bożym świecie!
!
Co Ty nie powieszLubisz podnosić mi ciśnienie nie?
![]()
Artek, po co obić nową sesję skoro TA to pełen wypashttp://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=28594 (mam nadzieję że nie masz mi za złe
![]()
robiłeś coś z zawiechą czy poprzez większe koła sama tak wywindowała ?...no i Alfa ma nowe kółka!!!
robiłeś coś z zawiechą czy poprzez większe koła sama tak wywindowała ?
gleba konkret, żeberka na misce całe? bo w mojej poprzedniej to dłuuugo uczyłem się "jeździć"![]()