155 & 155

Może i ona jest topowa ale mi lepiej odpowiada V6

Żeby kupić Q4 trzeba oprócz kasy mieć też chęć kupienia tego auta, ja takiej chęci nie mam jak już to wolę Lancie integralkę
Mi też odpowiada bardziej V6 . Z Deltą Intedrale jest problem bo ceny za ładne egzemplarze są nieporównywanie większe niż za Q4. U nas nie ma jeszcze rynku na takie auta jak Q4 i dla tego trudno sprzedać auto za tyle ile jest warte. Jedno jest pewne. Q4 to bardzo dobra lokata kapitału i tak jak V6 zyskuje na wartości a nie traci.

Przy takim składzie starczy na długo, zawsze możecie jeść np kanapki z panewkami czy gulasz ze szklanek i pastylek:D

chyba zly temat wybrales... ale jak już jest to powiem szczerze ze jestem pod wrażeniem ;D Q4 i do tego po lifcie... (przypominam ze takich wyszło tylko 100 pare sztuk :))

nie chcialem zakladac nowego a wczesniej byla rozmowa o Q4 tak czy siak piekna

Q4 po lifcie to faktycznie unikat.

Biorąc pod uwagę ilość zadbanych 155 w naszym pięknym kraju,to większość z nich zasłużyła na miano unikat.jeżeli jest inaczej,to trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie-ile razy dziennie widzę w swoim mieście zadbaną Alfę Romeo 155?myślę że odpowidz będzie prosta!:D!!

fakt że 155 nie jest spotykana na każdym rogu nie kwalifikuje jej niestety do miana unikatu. Jednak masz rację że ładnie utrzymanych jest coraz mniej .

Za jakiś czas będzie nowa sesja i zdjęcia!ale z archiwum mogę pokazać środek mojej Diablicy 155 2.0 16V!;)!!dsc2365m.jpg

Artek chcesz mnie zabić tym zdjęciem?Nie pokazuj takich rzeczy więcej.Oddam nerkę za taki środek:D

Amortyzatory
Powrót