Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mi też odpowiada bardziej V6 . Z Deltą Intedrale jest problem bo ceny za ładne egzemplarze są nieporównywanie większe niż za Q4. U nas nie ma jeszcze rynku na takie auta jak Q4 i dla tego trudno sprzedać auto za tyle ile jest warte. Jedno jest pewne. Q4 to bardzo dobra lokata kapitału i tak jak V6 zyskuje na wartości a nie traci.Może i ona jest topowa ale mi lepiej odpowiada V6
Żeby kupić Q4 trzeba oprócz kasy mieć też chęć kupienia tego auta, ja takiej chęci nie mam jak już to wolę Lancie integralkę
Q4 to bardzo dobra lokata kapitału
I trzymaj bo to fajne auto . Ja parę lat temu miałem na oku Q4 w Monachium i pieniądze na nią . Myślałem że gościa przetrzymam a on sprzedał lalkę za tyle ile chciał.Dlatego m.in. ją trzymam![]()
Też o tym myślałem ale moja druga połówka już by mi tego nie wybaczyła. Dwie belle znosi ale następnej już nie.A ja jak doprowadzę moje Alfy do porządku!to będę szukał Q4!!
Też o tym myślałem ale moja druga połówka już by mi tego nie wybaczyła. Dwie belle znosi ale następnej już nie.
Q4 po lifcie to faktycznie unikat.
Artek chcesz mnie zabić tym zdjęciem?Nie pokazuj takich rzeczy więcej.Oddam nerkę za taki środek![]()