155 & 155

Skandal, szok i z której strony widzicie podobieństwo.

Skandal, szok i z której strony widzicie podobieństwo.

Wujek broń godności 155!bo na następnym spocie będę musiał grzybkowi głowę urwać!;)!!a to umie!:D!!no i jest najbliżej!!

I jeszcze Raz proszę nie pisać w tym temacie o panzerwozach!!!!!!!

bez przesady do vento to to nie podobne :D ale do seata toledo już jak najbardziej

dobrze Artas...:)nie pozwól sobie zaśmiecać tematu jakimiś panzerwozami....:D

Dobrze prawisz. W tej chwili ucinamy wątek szkopowagenów i odpowiednich pojazdów jako baza do agrotunningu.
Tylko AR 155 na polskich drogach!

dobrze Artas...:)nie pozwól sobie zaśmiecać tematu jakimiś panzerwozami....:D

Dobra!grzybek szykuj się!!;)!!do Łoszi nie chce mi się jechć!:D!!!155 ze względu na swoją historię w sporcie samochodowym zasługóje na jakiś szacunek,a tu takie akcje!:mad:!!mam nadzieję że na zlocie się spotkamy!!:D!!

Spoty są co dwa tygodnie!!ostatni był 6.11.2011r.a teraz moje serce bije w rytmie V6!!!!!:D!!!!!!DSC02982.jpg

Artas, a kto Ci tak tylny błotnik w V6 wgiął i zarysował??

Porysowała jakaś ładna pani!!pewnie torebką!:mad:!!wszyscy w bloku lanie już dostali!!:D!ale wgięcie?przecież cała jest w górkach,dołkach!no prawie cała!;)!
Tak,czy siak jest moja i będzie moja!!a tak wogóle to bierz się do roboty!!

Czarny smok V6 w wersji zimowej na 15"felach;) z ragazzonem,obszytą kierą i gałeczką zmiany biegów:P20012012054.jpg20012012055.jpg20012012057.jpg

kierownica dziwnie wygląda, za jasna skóra chyba i jakoś tak grubo się prezentuje. Duzo masz jeszcze pracy z silnikiem?

a co się psuje w silniku...:)???

Amortyzatory
Powrót