[147] 147'mka Azzurro

Wiesz co te fele odebrałem w czarnym połysku.. standard u handlarzy.. więc póki ciężko oceniać jak rozmiar wygląda.. czy mniejsze czy większe bo w czerni to w ogóle ich nie widać.. (zresztą możesz to zobaczyć na filmiku na fb bo widzę że polubiłeś stronę)

Ale wydaje mi się że tragedii nie powinno być.. liczę że pięcioramienna felga uwidoczni zaciski które do tej pory zawsze ukryte za felgą były.. i że nada troszkę sportowego looku, myślę też żeby iść tą drogą i jakąś dokładkę zderzaka przód i progi w końcu ogarnąć..

Np. te mi się mega podobają.. (progi i przedni zderzak)
http://cybershop.asso.co.jp/shopdetail/004005000003/004/005/X/page1/order/

Rant zawsze optycznie zmniejsza felgę. Co do widoczności zacisku to jasne, że się poprawi :).

73751d1350559361-147_drift_rs_alfa_romeo_147_minigta-drift_rs_147_1_.jpg

17", polerowany rant i środek tytan (satyna). Gdy założyłem obecne 18" Toora wydawały się 2" większe ;). Oglądałem filmik na FB - czerwony zacisk od czarnej felgi odcinał się elegancko.

Felgi się wciąż robią :D Doczekać się nie mogę :D

Tu skromna fotorelacja z czwartkowego spotu warszawskich alfaholików ;)

76.jpg

77.jpg

n5uvsp.jpg

78.jpg

79.jpg

Hq4q0s.jpg

80.jpg

81.jpg

82.jpg

83.jpg

84.jpg

85.jpg

86.jpg

87.jpg

88.jpg

89.jpg

Na blachach WM ;) to jest polakierowane na żółto Brembo od 166 ;) a nie żadne nakładki

Byłem wtedy blisko ale nie dotarlem:(
Ale widzialem jak juz wracales,niedało sie niezauwazyc:)

nie nie,poprostu szedlem z rodzinką na stadion i widzialem jak jechałes:)

A bo ja wiem:) jechales w kierunku wiaduktu( czyt pod wiadukt). Po Twojej prawej płynęła wisla:)wiec raczej walem:)

Aaa no to tak :) wyjechałem ze stadionu i zawróciłem i leciałem wałem :D zgadza się..

A to co była wycieczka i nie wpadłeś na spot :D ?

No byla wycieczka do stolicy,no niestety nie wpadlem,mialem plan ale,,,

Zrobiona polerka rantów, nawoskowane FK Pinkwax przy okazji zrobiona polerka końcówek tłumika..

Jutro porządne mycie, może wosk.. i bella będzie gotowa do pierwszej sesji na nowych rolkach :)

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

mi się podobają, ale moje zdanie nic nie znaczy są na tym forum osoby z większym autorytetem :D

Miałem właśnie napisać po co myć:) pięknie wygląda ale wiele czasu i chęci robi robotę:)

Zapraszam do siebie:)

Stoi w cieniu :D Lakier jest pełen brudu i smug po niedokładnym pierwszym płukaniu z robali po trasie :D

Bez urazy, ale te felgi nie mają porównania do poprzednich. I do tego jeszcze te ringi, jakby wybałuszone oczy. Te zmiany mi się nie podobają, cała reszta świetna

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót