[145] dobór felg

• Autor wątku Autor wątku wilczasty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
co do tarcia posiadam w swojej belli aluski 16 cali et 35 i szerokości 7,5 cala z oponkami 205/45/r16 i nic nie trze nawet w 5 osob i bagaż a komfort nie jest źle mi się podoba i wystarcza :) ( musisz mieć dobre amorki i cale zawieszenie wtedy chodzi dobrze )
Co do spalania troche tam wzrosło około litr ? nie wiem Tylko jeden minusik przyspieszenie gorsze bo większe tarcie prędkość maksymalna porównywalna to tyle ode mnie :)

te zendery co pokazales piekne i nie beda tarly jak odpowiednie gumy założysz :)

Beda, bo to sa orginalne i chyba po 99r wychodzily takie wlasnie z kolorowym znaczkiem

nie ma roznicy

ja mam te felgi. az jutro z ciekawosci odkrece i sprawdze co tam na nich pisze :P

no i bardzo fajnie, napewno beda pasowaly

Jaka ma srednice alufelga zeby pasowala na piaste czy tarcze w AR 145 2.0 QV ?

58,1mm

Aleee czaderska jest teraz moja alfa na tych felgach panowie! :) + oponki Toyo Proxes i ślicznie to wygląda

panowie, jedno koło - przednie, od strony pasażera wydaje dziwne dźwięki przy jakiś nierównościach.
Dzieje się to także, przy zmianie biegów jak puszczę szybko nogę ze sprzęgła i trochę szarpnie. Jest to takie jakby oderzenie, pusty huk jakby walnąć pięścią o coś drewnianego.

Co to może być? dodam , że auto jedzie jak po sznurku. Nic nie ściąga, nie obciera przy skręcaniu.

Amortyzatory
Powrót