Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no opony mają jeszcze 5-6mm więc na jeden sezon dadzą radę.. chyba?
spokojnie na dwa
Zależy jak jeździsz, ja dojeżdżam do pracy codziennie, na ten przykład zimówki założone w połowie listopada nie maja już połowy bieżnika. W mojej ocenie jeszcze jedna zima i koniec. Z letnimi mam tak samo. Zuzywaja się bardzo szybko.
wiem ze rozstaw śrób 4x100 pasuje, tylko bedziesz musiał załozyc sruby pływajace. jesli chodzi konkretnie o te felgi z linku który podałeś to nie wiadomo jakie maja ET. ja mam z ET37 i nic nie przyciera i jesli mnie pamieć nie myli to moga mieć chyba nawet ET49,5 (tak jak mają oryginalne fele od AR 146) wiec pole manewru jest dośc sporefelgi aluminiowe alu 4x100 vw volkswagen golf polo (561095530) - Aukcje internetowe Allegro a takie będa pasowały do 146
zawsze mozna pobawić sie w blacharza i "rozklepac" błotniki ;P ale zaden szanujący sie alfoholik sie czegoś takiego nie dopuści ;PLepiej kupic wieksze Et i w razie czego zalozyc dystansy bo jak kupisz za male to juz nic nie zrobisz.