maciekk masz pełną skrzynkę i nie mogę Ci odpowiedzieć co do reszty.
sorry juz opruznilem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
maciekk masz pełną skrzynkę i nie mogę Ci odpowiedzieć co do reszty.
Kurcze inzynieryjny background....szczerze? jak dla mnie nie musi to byc wcale nyska gtr, chlopaki robia ciekawy projekt i zamiast gadac takie 'motywujace' rzeczy wykorzystalbys swoj angielski i rozlegla wiedze na temat regulaminow pzm i postawil jakas stajnie wyscigowa... przeciez to betka dla ludzi z inzynieryjnym backgroundem:> swoja droga tlumaczenie background w tym kontekscie to zaplecze lub doswiadczenie
To jest ich projekt ich kasa i ich zalozenia...forum jest po to zeby sie wypowiadac merytorycznie a nie dyskredytowac osiagniecia ludzi dla samej frajdy obrzucania ludzi blotem... wiec jesli swoim wprawionym okiem widzisz jakies bledy w zalozeniach projektu podziel sie tym z nami...oszczedzisz chlopakom poprawek.
mam tez nadzieje ze jednak troche Cie urazilem bo troli nie lubie i nie szanuje![]()
jak mozemy pomoc?
Dla wszystkich zainteresowanych kilka info o projekcie:
Co mamy:
- silnik 4,2 V8 Audi ze kutymi tłokami i wałkami Audi Sport,
- prototypową skrzynię centralną Audi Sport od Koraszewskiego,