Maciek-156
Aktywny
- Auto
- AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
dokładnie mam tak samo....... trasa min. 8 , autostrada 9-10, miasto 11-12. I wcale nie cały czas na dynamic.
...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dokładnie mam tak samo....... trasa min. 8 , autostrada 9-10, miasto 11-12. I wcale nie cały czas na dynamic.
...
Ideą opracowania MA było ograniczenie strat ciśnienia na przepustnicy które są największe przy jej małym uchyleniu. Stąd tez można się spodziewać że właśnie przy jeździe z lekko wciśniętym gazem będą największe różnice w spalaniu.choć muszę przyznać że w MultiAir jazda eko daje jeszcze lepsze efekty.
Zrób katalogowe 4,9 to pogadamy.
mylisz się! nie kupilem DIESLA bo jest oszczędny! może nie rozumiesz, ale niektórzy lubią jeździć autem z TAKIM silnikiem.Koszulka bardzo fajna ale tym postem, jako właściciel diesla, strzeliłeś samobója![]()
to dla tych co w jednym wątku piszą, że jeśli Alfa to bezina i musi dużo palić, a w tym wątku nagle opisują swoje "wspaniałe" osiągi w niskim spalaniu...
Żuczek, jezdzilem wszystkimi wersjami silnikowymi Giulietty, jedynie podobała mi się jazda QVka. Diesel ma to coś, czego nie ma BenzinaNie zadałeś sobie pewnie nawet trudu sprawdzenia jak jeździ wersja benzynowa bo z założenia chciałeś DieslaRozumiem ten tok myślenia choć nie muszę się z nim zgadzać
![]()
" Tatusiu, tatusiu czy to autko jest chore - zapytał synek.
Nie! synku to Diesel"![]()