Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po co przepłacać skoro producent uważa, że silnik przystosowany jest do spalania paliwa 95 oktanowego, a 98 prawie nic nie daje (testy pokazały niezauważalny wzrost mocy i momentu obrotowego). abdave zmień poprostu stację benzynową, albo poczekaj, aż wyczyszczą zbiorniki.95 to jakeś szambo...... inwestuj w paliwo czyste, o wyższej wartości oktanowej.
Ja zalewam Shell V.P.R. zuzycie paliwa minimalne 10,5 w mieście, przy 98 średnie 11,7 li.Po co przepłacać skoro producent uważa, że silnik przystosowany jest do spalania paliwa 95 oktanowego, a 98 prawie nic nie daje (testy pokazały niezauważalny wzrost mocy i momentu obrotowego). abdave zmień poprostu stację benzynową, albo poczekaj, aż wyczyszczą zbiorniki.
Mi w trasie Alfa odwdzięcza się niskim spalaniem - trasa Łódź - Płock, cztery osoby na pokładzie, prędkość do 120 km/h, styl jazdy normalny - 6.3 l
Dzisiaj sprawdziłem do ilu można zejść jeśli jedziemy przepisowo - prędkość 90 km/h, na terenie zabudowanym zwalniamy, średnia prędkość z 50 km wyszła 75 km/h a spalanie przy płynnej jeździe w stylu eko 5.1 l /100km. Obydwie trasy w trybie normal.
Kiedyś miałem G.Punto 1.4 95KM i nawet jadąc tak delikatnie miałbym problem zejść do takiej wartości. Jestem pod wrażeniem![]()
W mieście Julka musi swoje spalić ale i tak uważam, że przy tym silniku i mocy samochód jest ekonomiczny. Nie warto zawracać sobie głowy dieslem.
tygrysiu wybaczyłeś juz swojej alfie? nie chowasz urazy? jak sie jezdzi po remoncie?
Co daj Boże, Amennie jedna miłość przeżywała poważne kryzysymam nadzieję, tygrysio, że i w waszym przypadku skończy się słowami: "i żyli długo i szczęśliwie'
Żuczek, co tam dokładnie kupiłeś?