Z moich doświadczeń (w Trójmieście) nie każde ASO ma faceta, który rozumie jak się ustawia geometrię.. Zazwyczaj jest to jeden gość i trzeba trafić kiedy jest on w robocie

W "zaprzyjaźnionym" ASO otwarcie mówili, że geo to tylko do gościa X, a on będzie np. za tydzień

No i ten właśnie gość we współpracy z mechanikiem ogarnęli mi parę lat temu bardzo podobny przypadek w 159. Z Twojego wydruku wynika, że lewe koło jest odrobinkę za mało pochylone, za to prawe zdecydowanie za bardzo. Nie ma wprost regulacji pochylenia przednich kół, ALE można to korygować poprzez małe przesunięcie mocowania sanek pod silnikiem. I tak mi to zrobili, kombinowali cały dzień aż w końcu pochylenie obu kół wskoczyło w tolerancję. Za to na koniec narzekali, że to bardzo żmudne i pracochłonne. Sanki są zazwyczaj na paru śrubach, otwory na te śruby mają wyraźną tolerancję, poluzowanie śrub pozwala na drobne korekty położenia sanek względem nadwozia. Nie jest to prosta i lekka operacja, ale w przypadku mojej byłej 159 się udała. W przypadku Twojej Giulii, tak na nosa, trzebaby przesunąć sanki w kierunku lewego koła, to spowoduje jego większe pochylenie, a jednocześnie zmniejszy pochylenie prawego koła.. Mam nadzieję, że się uda. To dość skomplikowany układ, 1" na prawym kole nie będzie się równać 1" na drugim

Inna rzecz, że geo ustawia się zaczynając od tylnej osi, nie wiem czemu Twój wydruk nie ma danych dla tyłu... Podejrzewam też, że niewłaściwe położenie sanek, a wiec dolnego pktu mocowania zawieszenia może wpływać na inne siły przy maksymalnym skręcie kół w prawo i lewo.