Marek156/159sw
Aktywny
- Auto
- Alfy Romeo MiTo; Alfa Romeo 159sw; Alfa Romeo Gulia Super
Ale czemu się dziwicie przecież Dodge należy do Stellantis.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale czemu się dziwicie przecież Dodge należy do Stellantis.
Korzystanie z technologii marki z jednego koncernu to nic dziwnego ani nowego. Mnie osobiście nieco może nie dziwią, ale ciekawią dwie rzeczy.
Pierwsza, to to że korzystanie z rozwiązań to jedno, ale przepięcie znaczka, po zapewnieniach Imperato jaka to zostanie indywidualna marka z Alfy i odmienna z jedynym charakterem trochę się z tym rozjeżdża i wskazuje na fakt, że jednak unifikacja i masówka górą. Druga to ciekawi mnie, czy na USA Tonale w ogóle wejdzie jako Alfa i będą właściwie dwa auta bliźniacze: Dodge dla ortodoksów USA redneck company, i Alfa dla chcących się wyróżnić, czy po prostu zrezygnują z Alfy na rzecz Dodge na ten rynek, bo co prawda kasa zostaje w rodzinie, ale słabo świadczy o rozwoju marki na danym rynku.
Dziwi mnie mocno ten ruch, gdyż zamiast sprzedawać Alfę, która w stanach dobrze się kojarzy, .
Nie rozumiem tego fetyszu analogowych zegarów. Ani to super ładne, ani praktyczne.
.
Ty musisz mieć naprawdę wielkie kompleksy i krótki sprzęt.
Dlaczego analogowe zegary nie są praktyczne? Z jakiego powodu??
Jakby samochody dzieliły tylko technologię to Ok ale one są niemal identyczne. Gdzie tu wyjątkowość Alfy i włoski styl jak za mniejsze pewnie pieniądze będzie można kupić identycznego Dodga.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- - - Updated - - -
Dlaczego analogowe zegary nie są praktyczne? Z jakiego powodu?
- - - Updated - - -
Analogowe zegary zajmują nawet 2/3 miejsca pod daszkiem wskaźników. Dzięki temu, że są fizyczne i trójwymiarowe, są doskonale czytelne i łatwe w odbiorze.1/2 powierzchni liczników zajęta przez 2 duże tuby, ani tego zmienić, ani przemodelować po swojemu.
I tak jak napisałem, jeżeli ktoś bez tych dwóch dużych tub nie wyobraża sobie motoryzacji, to zawsze w widoku klasycznym wyświetlą mu się takie same na LCD![]()
Ogólnie ten wątek to jakieś jedno wielkie jojczenie, że bez analogów, że brzydko, że za późno, że bez duszy…
Jak by wyznacznikiem była AR75 na bazie fiata, bo kiedyś to było [emoji13]
Motoryzacja i razem z tym Tonale jest jakie jest.
Kibicuję, żeby im się sprzedało dobrze na tyle, żeby AR znów była masowa jak w czasach 156.
A brak LCD, tabletu i systemów wspomagania nie świadczy o aucie z duszą, tylko o zacofanej technologii.
Jak by wyznacznikiem była AR75 na bazie fiata
Też przez chwilę pomyślałem o wlotach ale to na masce chyba nie są wloty, tylko jakiś refleks świetlny.
Jak by wyznacznikiem była AR75 na bazie fiata, bo kiedyś to było