Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wersji 4x4 to nie ma już nawet JEEP Renegade czy Compass. Taki klimatA wersję "z jajami" z silnikiem 2.0 4x4 chociaż jest gotowa nie wyjdzie w Europie. Ręce opadają....
Oby chociaż kobitkom się spodobał i zarobił kasę dla marki![]()
Oby chociaż kobitkom się spodobał i zarobił kasę dla marki
dla reszty mugoli o premium stanowi wykończenie, materiały, wygląd wnętrza i z zewnątrz. No i prestiszzzz idący za znaczkiem.
Jak dla mnie. W TONALE to wszystko się zgadza.
Skąd masz wiadomości,że analogowe zegary są praktyczne??Jakieś żródło?
No dokładnie taki jest cel tego autaNie ma się super prowadzić i robić efektu wow jak Giulia czy Stelvio, bo to się nie sprzedaj - widać to po wynikach sprzedaży Alfy. Ma się podobać i być stylowym dodatkiem. Będzie się sprzedawał to są szanse na kolejne modele, które potrafią dać fun z jazdy.
Kpisz czy robisz z dyskusji oborę?.
Odpowiedziałem dokładnie w taki sam sposób w jaki odpowiedziałeś ma mojego posta-dokładnie tak samo.
A więc to jednak jest obora?No dobrze wiedzieć.
Zadałem pytanie Meissowi, dlaczego zegary analogowe są niepraktyczne. Wciąłeś się i odpowiedziałeś pytaniem na pytanie, wypaczając sens dyskusji.
To własnie obora.
Teoria czym poparta? chyba chciejstwem. Jak zaczną zarabiać, będą tłukli TYLKo takie modele, które zarabiają. I koniec. Bo tutaj chodzi o kasę, jak w każdym biznesie.
Po co wydawać pieniądze na samochody dla nielicznych, które wymagają masy pracy, projektowania, itd. a finalnie na siebie nie zarobią, skoro można budować auta dla ludu, które przyniosą zysk?
Moze jakby marka pozostała włoska, to mialbyś cień racji. Ale teraz to już tylko niewielka część wielkiej, multinarodowej korporacji. A tam procesy myślowe są inne. To samo co czasy mariażu z GM, inny szyld, inne zarządzania, inni własciciele, ale cel zawsze taki sam: kasa.
przykład Toyoty pokazuje, że można robić auta nudne do kwadratu i wypuścić też coś co jest bardziej dynamiczne (GR86, GR Yaris czy Supra).